Rezultate te kerkimit per termin: +Matura

Total: 2200
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:42.435Z

Matura Shtetërore u trukua për të përfituar nga bursat e NATO-s

Share Duket se fakti që NATO ka vendosur të dhurojë mbi 15 bursa për nxënësit më të shkëlqyer të Maturës Shtetërore ka nxitur manipulimet. Sipas Shqip, shumë nxënës me mesatare të shkëlqyer thonë se kanë mbetur të tronditur me rezultatet. Ata dyshojnë se atyre iu janë ndryshu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:03.610Z

Matura Shtetërore, një standard që mund të bëhet i besueshëm

Nga Prof. As. Dr. Jetmir Aliçka   Matura shtetërore ka dështuar. Ky pohim (kjo deklaratë), ka dy tre javë, që në median e shkruar dhe atë vizive, po përbën lajm. Që një standard i fushës së edukimit si Matura Shtetërore nxit diskutime, debate, prodhon deklarata, intervista, ë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:29.699Z

Matura 2017, këtu gjeni rezultatet e provimit të Gjuhës së Huaj

Dalin rezultatet e provimit të Maturës Shtetërore për Gjuhën e Huaj. Rezultatet janë publikuar në faqen zyrtare të Agjencisë Kombëtare të Provimeve. Të gjithë maturantët mund të shikojnë rezultatin duke klikuar këtu.   Matura 2017. Rezultatet e  provimit të Gjuhes se Huaj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:01.099Z

Matura online, ja kush mund të aplikojë për raundin e dytë në universitete

Të gjithë maturantët që kanë shlyer detyrimet me provimet e maturës, e që nuk janë regjistruar për kuotat e pranimeve të raundit të parë, mund të hyjnë në sistemin e online të maturës për të qenë pjesë e garës së kuotave që do të plotësohen në raundin e dytë. Aplikimet pl

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:33.083Z

Matura, per dy vjet edhe anglishtja provim i detyruar

Sonila Isaku Maturantet e pas dy viteve, nuk do te japin vetem dy provime ne fund te perfundimit te shkolles se mesme, por tre. Sipas nje projekti qe ka ne dore Ministria e Arsimit, gjuha angleze do te kthehet ne provim te detyruar ne fund te mbarimit te vitit te trete. Kjo nisme eshte marre per te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:42.244Z

Tafaj: Matura shqiptare me standarte të larta

Nga ky qytet kreu i arsimit bëri të ditur se “këtë javë janë miratuar kuotat për pranimet në universitetet publike,  dhe 70 % e maturantëve  do të kenë mundësi  të përfitojnë nga shërbimi me kohë të plotë ndërsa pjesa tjetër të ndjekë studimet e larta me siste

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:58.836Z

Hysa: Matura e deshtuar, 60% e studenteve mbetes

Drejtues te universiteteve ne vend nuk jane dakord me menyren se si zgjidhen studentet te cilet ndjekin studimet ne fakultete te ndryshme te cilat i arrijne ti fitojne me ane te pikeve te marra, por jo me ane te profilit te tyre qe deshtojne. Keshtu per shume drejtues Matura Shteterore eshte nje des

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama