Rezultate te kerkimit per termin: +Matura

Total: 2200
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:48.840Z

Matura 2015, reduktim provimesh dhe zhvillim online

Projekti Përveç asaj shtetërore edhe Maturë Plus 2, për shkollat profesionale   Shpresa Mezini Vitin e ardhshëm shkollor, Matura Shtetërore do të dixhitalizohet nga këmba te koka. Ky është një nga premtimet, njëherësh, pjesë e rëndësishme e projekteve, që pritet të zbatojë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:47.101Z

Matura 2016: Nis plotësimi i formularit A1Z online

Të gjithë ata kandidatë që kanë mbaruar Maturën Shtetërore përpara vitit 2016, por që i kanë shlyer të gjitha detyrimet, pa dhe që dëshirojnë të ndjekin studimet e larta duhet të plotësojnë formularin A1Z online. Duke iu referuar udhëzimit të MAS, regjistrimet nisën dje dhe për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:38.772Z

Matura shtetërore, 49 mijë maturantë dhanë provimin në Gjuhë-Letërsi

Gazeta ShqipMinistri i Arsimit Myqerem Tafaj përshëndet maturantët nga qyteti i Durrësit.Korrigjimet nisin javën e ardhshme Rreth 49 mijë maturantë, të shkollave të mesme publikë dhe private, dhanë sot provimin e parë të Maturës Shtetërore, në Gjuhë-Letërsi Shqipe. Provimi nisi në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:38.772Z

Matura shtetërore Dhjetë rregullat që përjashtojnë kandidatët

Shpresa MeziniUdhëzimi: Këtë vit nxënësit mund të spiunojnë për parregullsitë në auditorë Shpresa Mezini Pasnesër, rreth 40 mijë maturantë do të zhvillojnë provimin e parë të detyruar të maturës shtetërore, atë të letërsisë dhe gjuhës shqipe. Nëpërmjet një udhëzimi të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:58.840Z

Matura Shtetërore, ose misioni i përfunduar

Nga Gëzim Llojdia Çdo të thotë maturë? Matura ose një term të ngjashme (Matur, Matures, Matures, Maturität, M) është emri i përbashkët për provimin e daljes të shkollës së lartë ose “Maturës” quhet në vende të ndryshme, duke përfshirë Shqipërinë, Austrinë, Bosnje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:42.435Z

Matura Shtetërore u trukua për të përfituar nga bursat e NATO-s

Share Duket se fakti që NATO ka vendosur të dhurojë mbi 15 bursa për nxënësit më të shkëlqyer të Maturës Shtetërore ka nxitur manipulimet. Sipas Shqip, shumë nxënës me mesatare të shkëlqyer thonë se kanë mbetur të tronditur me rezultatet. Ata dyshojnë se atyre iu janë ndryshu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:03.610Z

Matura Shtetërore, një standard që mund të bëhet i besueshëm

Nga Prof. As. Dr. Jetmir Aliçka   Matura shtetërore ka dështuar. Ky pohim (kjo deklaratë), ka dy tre javë, që në median e shkruar dhe atë vizive, po përbën lajm. Që një standard i fushës së edukimit si Matura Shtetërore nxit diskutime, debate, prodhon deklarata, intervista, ë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama