Rezultate te kerkimit per termin: +Ministrise

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.744Z

300 ditet e Ministrise se Zhvillimit Ekonomik

Ministria e Zhvillimit Ekonomik bëri bilancin e 300 ditëve të punës dhe ministri Arben Ahmetaj theksoi në fjalën e tij se duhet punuar “për të promovuar gjeneratorët e rinj të ekonomisë”. “Duhet të bëjmë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.734Z

mimet Teodor Keko sipas Ministrise se Kultures

Ministria e Turizmit Kultures Rinise dhe Sporteve ndau dje mimet Kombetare te Gazetarise kulturore Teodor Keko 2010. U dhane tre cmime me argumentimet perkatese te jurise. Pandi Lacos Gazetarit te mirenjohur Pandi Laco per spektaklin televiziv 100 Kenget e Shekullit transmetuar nga Televizioni Ko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:48.539Z

Perfaqesimi i nxenesve me rregulla te ministrise

Qeveria e nxënësve dhe bordi i shkollës funksionin me aktet e nxjerra nga ministri i Arsimit Qeveria e nxënësve dhe bordi i institucionit, funksionojnë dhe organizohen në bazë të akteve nënligjore të nxjerra nga ministri i Arsimit. Ky ësht

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.530Z

France sulm piraterik ndaj Ministrise se Financave

Ministria franceze e Financave është goditur nga një sulm informatik të paprecedent, nga dhjetori deri në fundjavën e sotme. Nën shenjestër kanë qenë kryesisht drejtoria e Thesarit, por edhe dokumente të G20-ës. Lajmin e ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.122Z

Udhezimi i Ministrise se Brendshme per keshillat

Vendimi Ministria e Brendshme me ane te ministrit Nishani nxori procedurat per te organizuar ceremonine per marrjen ne dorezim te detyres se kryetareve te bashkive dhe komunave. Mbi bazen e ketij udhezimi parashikohej qe te realizohej konstituimi i keshillave dhe njeheresh realizimi i betimit te kr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.107Z

Lojrat e fatit miratohet drafti i ministrise

Komisioni parlamentar i ekonomise ka miratuar nje draft te propozuar nga Ministria e Financave qe ndryshon serish ligjin e lojrave te fatit. Ligji i ri ndryshon taksat e lojrave te fatit nga fikse ne perqindje mbi fitimin dhe do te nise te zbatohet fillimisht tek bastet sportive dhe me vo

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama