Rezultate te kerkimit per termin: +Nevoja

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:08.889Z

Personat me nevoja specifike 2 muaj pa marre pensionet

Personat me nevoja specifike dhe ata që trajtohen me ndihmë ekonomike nga shteti po përballen prej më shumë se dy muajsh me vonesa në marrjen e pagesës. Ngërçi financiar prek 165 mijë persona me nevoja specifike, të cilët nuk ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.222Z

Nevoja për një ligj për Presidencën

Nga Mero Baze Zyra e Presidentit të Republikës po kthehet pak nga pak në një qeveri paralele në vend, duke fryrë administratën me zyrtarë politikë të Partisë Demokratike, që tashmë paguhen me taksat e shtetit shqiptar. Aktualisht Presidenti ka këshilltarë dy herë më shumë se kry

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:18.073Z

Veliaj: Për vitin 2016, buxhet ambicioz për shkollat ku nevoja është më e madhe

Fëmijët e vegjël të Njësisë Administrative nr. 5 do të kenë nga sot një çerdhe të rikonstruktuar sipas standardeve bashkëkohore. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ishte sot i pranishëm në çerdhen nr. 16, ku deklaroi se për vitin 2016 është planifikuar një buxhet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.188Z

Nevoja për politikë jopolitike

  "Isha 5 metra larg kur nisi katastrofa. Sapo isha kthyer, kur pashë flakën. Vrapova drejt shpatit. Mora motrën 14 vjeçe, e cila m'u rrëzua njëherë, dhe vetëm vrapoja... Ishim duke mbushur karrocat me barut. Kishim vetëm 2 muaj e gjysmë që kishim filluar nga çmontimi i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.428Z

Nevoja për një Kod të ri Doganor

Anastas Angjeli Autoriteti Doganor shqiptar po ecën në rrugën e evropianizimit të shpejtë të tij. Dëshmi e këtij rrugëtimi është diskutimi që po zhvillohet për Kodin e ri Doganor. Ky diskutim, pas konsultimit me aktorët e interesit dhe pas miratimit në qeveri, tashmë po i nënshtroh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.051Z

FURGONËT DHE NEVOJA PËR LIGJ E KONSENSUS

ANDREA STEFANI Nuk është e vështirë të kuptohet se Sali Berisha po përpiqet të shfrytëzojë edhe pakënaqësitë e shoferëve të furgonëve dhe familjeve të tyre, në funksion të qëllimit strategjik për tronditjen me protesta të qeverisë dhe më në fund, përmbysjen sa më të shpejt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:13.018Z

KEK-u mbështetë personat me nevoja te veçanta

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka nënshkruar një marrëveshje për përkrahje të personave me Sindromin Down. Me anë të kësaj marrëveshje, korporata do të mbështesë hapjen e ndërmarrjes sociale -linja e paketimit të mjaltit, përmes së cilës do të behet aftësimi profesional

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama