Rezultate te kerkimit per termin: +Nevoja

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.188Z

Nevoja për politikë jopolitike

  "Isha 5 metra larg kur nisi katastrofa. Sapo isha kthyer, kur pashë flakën. Vrapova drejt shpatit. Mora motrën 14 vjeçe, e cila m'u rrëzua njëherë, dhe vetëm vrapoja... Ishim duke mbushur karrocat me barut. Kishim vetëm 2 muaj e gjysmë që kishim filluar nga çmontimi i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.428Z

Nevoja për një Kod të ri Doganor

Anastas Angjeli Autoriteti Doganor shqiptar po ecën në rrugën e evropianizimit të shpejtë të tij. Dëshmi e këtij rrugëtimi është diskutimi që po zhvillohet për Kodin e ri Doganor. Ky diskutim, pas konsultimit me aktorët e interesit dhe pas miratimit në qeveri, tashmë po i nënshtroh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.051Z

FURGONËT DHE NEVOJA PËR LIGJ E KONSENSUS

ANDREA STEFANI Nuk është e vështirë të kuptohet se Sali Berisha po përpiqet të shfrytëzojë edhe pakënaqësitë e shoferëve të furgonëve dhe familjeve të tyre, në funksion të qëllimit strategjik për tronditjen me protesta të qeverisë dhe më në fund, përmbysjen sa më të shpejt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:13.018Z

KEK-u mbështetë personat me nevoja te veçanta

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka nënshkruar një marrëveshje për përkrahje të personave me Sindromin Down. Me anë të kësaj marrëveshje, korporata do të mbështesë hapjen e ndërmarrjes sociale -linja e paketimit të mjaltit, përmes së cilës do të behet aftësimi profesional

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:33.555Z

Kosovë, KFOR: Të gatshëm të reagojmë nëse është nevoja

PRISHTINE- Forcat paqeruajtëse të KFOR-it kanë deklaruar se nuk kanë plane të veçanta operative për ditën e zgjedhjeve. Sipas komandantit të KFOR-it, gjeneralit gjerman Markus Bentler, nuk ka informacione për përkeqësim të mundshëm të situatës së sigurisë. “Zgjedhjet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.557Z

Mungesa e qasjes se lire per persona me nevoja te vecanta ne Kosove

Mirushe Pajazitajn nga Strellci edhe pse u lind me probleme me femurin vullneti brenda vetes nuk e la te dorezohej asnjehere. Por mundesite e vogla per punesim dhe refuzimet me te cilat perballet pas cdo tentimi vazhdimisht ia kujtojne se ajo pa fajin e saj duhet ti nenshtrohet nje trajtimi me ndry

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:38.774Z

Nevoja për një politikë monetare përtej tradicionales

Gazeta ShqipSelami Xhepa  / Klodian Tomorri Rritja e kredisë për ekonominë gjatë viteve të fundit, ka qenë një faktor përcaktues në financimin e sipërmarrjes private dhe ritmet e larta të rritjes ekonomike dhe zhvillimin ekonomik në përgjithësi. Nga nivelet më të ulëta të tij, t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama