Rezultate te kerkimit per termin: +Nevoja

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.428Z

Nevoja për një Kod të ri Doganor

Anastas Angjeli Autoriteti Doganor shqiptar po ecën në rrugën e evropianizimit të shpejtë të tij. Dëshmi e këtij rrugëtimi është diskutimi që po zhvillohet për Kodin e ri Doganor. Ky diskutim, pas konsultimit me aktorët e interesit dhe pas miratimit në qeveri, tashmë po i nënshtroh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.051Z

FURGONËT DHE NEVOJA PËR LIGJ E KONSENSUS

ANDREA STEFANI Nuk është e vështirë të kuptohet se Sali Berisha po përpiqet të shfrytëzojë edhe pakënaqësitë e shoferëve të furgonëve dhe familjeve të tyre, në funksion të qëllimit strategjik për tronditjen me protesta të qeverisë dhe më në fund, përmbysjen sa më të shpejt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:13.018Z

KEK-u mbështetë personat me nevoja te veçanta

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka nënshkruar një marrëveshje për përkrahje të personave me Sindromin Down. Me anë të kësaj marrëveshje, korporata do të mbështesë hapjen e ndërmarrjes sociale -linja e paketimit të mjaltit, përmes së cilës do të behet aftësimi profesional

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:33.555Z

Kosovë, KFOR: Të gatshëm të reagojmë nëse është nevoja

PRISHTINE- Forcat paqeruajtëse të KFOR-it kanë deklaruar se nuk kanë plane të veçanta operative për ditën e zgjedhjeve. Sipas komandantit të KFOR-it, gjeneralit gjerman Markus Bentler, nuk ka informacione për përkeqësim të mundshëm të situatës së sigurisë. “Zgjedhjet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.557Z

Mungesa e qasjes se lire per persona me nevoja te vecanta ne Kosove

Mirushe Pajazitajn nga Strellci edhe pse u lind me probleme me femurin vullneti brenda vetes nuk e la te dorezohej asnjehere. Por mundesite e vogla per punesim dhe refuzimet me te cilat perballet pas cdo tentimi vazhdimisht ia kujtojne se ajo pa fajin e saj duhet ti nenshtrohet nje trajtimi me ndry

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:38.774Z

Nevoja për një politikë monetare përtej tradicionales

Gazeta ShqipSelami Xhepa  / Klodian Tomorri Rritja e kredisë për ekonominë gjatë viteve të fundit, ka qenë një faktor përcaktues në financimin e sipërmarrjes private dhe ritmet e larta të rritjes ekonomike dhe zhvillimin ekonomik në përgjithësi. Nga nivelet më të ulëta të tij, t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:44.542Z

Nevoja e intelektualizmit dhe intelektualët në nevojë

Share Nga Arben Manaj Çdo shoqëri e përparuar e mbrin dhe e meriton këtë cilësim, vetëm kur prodhon me shumicë intelektualë të mirëfilltë, por mbi të gjitha kur ata janë vokal në momentet kyce, por edhe delikate të zhvillimit të saj, pa ju trembur syri dhe pena për shqetësimet q

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama