Rezultate te kerkimit per termin: +Nga +Express

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:14.367Z

Express përzierja

Ndërhyrje në politikën e brendshme? Gazetari e as gazeta nuk e definojnë në mënyrë eksplicite se çka nënkuptojnë ata me politikë të brendshme. Natyrisht nga artikulli lehtë kuptohet se për gazetarin e gazetën politikë e brendshme është thjesht lufta e mjerë e partive politike në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.961Z

Mberrin karta e re Vodafone American Express

15/10/2010Mund te perdoret per te gjitha blerjet brenda e jashte vendit apo ne internet Alpha Bank Albania dhe Vodafone sjellin produktin ne tregun shqiptar Prezantohet ne tregun shqiptar karta e re e kreditit Vodafone American Express. Kjo karte e cila eshte e para e llojit te vet ne tregun shqipt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.152Z

Alpha Bank hedh në treg kartat American Express

Alpha Bank - Albania njoftoi dje lëshimin ekskluziv në tregun shqiptar të kartës American Express® dhe kartës American Express Gold. Këto karta do të ofrojnë përfi¬time unike dhe bashkëkohore të krijuara për t’iu përshtatur nevojave të konsumatorit shqiptar brenda Shqipërisë dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.145Z

Alpha Bank hedh në treg kartën American Express

Kartat American Express tashmë janë prezente edhe në tregun shqiptar. Këto karta iu ofrojnë konsumatorëve shqiptarë përfitime unike dhe shpërndahen nëpërmjet rrjetit të degëve të Alpha Bank-Albania.  Gjatë një deklarate për media, drejtori i Përgjithshëm i Alpha Bank-Alb

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:44.375Z

Climate Express niset per ne Kopenhagen

Treni i klimes, i njohur ndryshe si “Climate Express”, ka marre ne bordin e tij ekspertet e ambientit dhe negociatore te ndryshem ne Bruksel dhe eshte nisur per ne Kopenhagen, ku do te zhvillohet samiti i OKB-se per ndryshimin e klimes. “Climate Express” eshte pjes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:55.521Z

Reportazhi i Express: Të rinjtë po ikin nga Shqipëria e varfër

Mediat britanike i kthehen analizës për varfërinë në vendin tonë që po kërkon të bëhet pjesë e BE, prej nga Britania u largua.   Mediat britanike i rikthehen sërish artikujve për Shqipërinë, duke theksuar se Bashkimi Evropian pret që të anëtarësojë në gjirin e vet një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:36.972Z

Programi i Shpërblimit Alpha Bank Bonus me American Express

Në datë 23 shkurt, Alpha Bank Albania organizoi një aktivitet me rastin e hedhjes me sukses në treg të programit të shpërblimit Alpha Bank Bonus. Nëpërmjet këtij programi, të gjithë kartëmbajtësit e kartave prestigjoze "American Express" në Shqipëri, përfitojnë rimbursim për bler

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama