Rezultate te kerkimit per termin: +Opinion

Total: 9449
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:16.512Z

Berisha komenton intervisten e Edi Rames ne Opinion

Normal apo i sëmurë. Kështu e nis postimin në FACEBOOK, ish-kryeministri Sali Berisha, teksa komenton intervistën e Edi Ramës në “Opinion”. Berisha kujton se Edi Rama, ka kërkuar ndëshkimin e ish-ministrit të Mbrojtjes Arben Imami. Berish

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:21.935Z

1 milionë shqiptarë, opinion pozitiv për Enver Hoxhën!!!

Nga Eduard Zaloshnja Nga një sondazh i publikuar ditët e fundit nga zyra e OSBE-së në Tiranë, rezultonte se 45% e shqiptarëve mbi moshën 16 vjeç mendojnë se Enver Hoxha ka luajtur rol pozitiv në historinë e Shqipërisë. E përkthyer në numër banorësh, kjo përqindje na tregon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:24.647Z

Fatos Nano sonte në Opinion ora 21 00

Ish-kryeministri dhe Kryetari i PS, Fatos Nano, rikthehet sonte në “Opinion” përballë Blendi Fevziut, në një analizë të situatës pas zgjedhore në vend, kryesisht për humbjen e PS, qendrimin e kësaj partie ndaj parlamentit dhe qeverinë e re të Integrimit. Por cilat janë lëv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.943Z

Opinion publikon nje video te Dritan Priftit

Emisioni “Opinion” i gazetarit Blendi Fevziu publikoi ekskluzivisht videon për të cilën ish-ministrit të Ekonomisë Tregtisë dhe Energjetikes, Dritan Prifti iu hoq imuniteti i deputetit nën akuzën e Prokurorise për korrupsion pasiv me zëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:12.466Z

Sot "Opinion" Live nga Selia e Parlamentit Europian

Sot n orn 21:00 n "Opinion" do t keni mundsi t ndiqni nj debat m t zgjeruar, prsa i prket takimit midis kryeministrit t vendit dhe liderit t opozits, n takimin e Strasburgut q do t organizohet rreth ors 20:30. Ky takim ka pr qllim gjetjen e nj zgjidhjeje t situats politike, q ka mbrthyer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:43.429Z

Rama ne Opinion per modelin ekonomik

Kryesocialisti Edi Rama ishte mbrëmjen e të enjten në studion e emisionit Opinion të gazetarit Blendi Fevziu. Lideri socialist prezantoi programin e Partisë Socialiste. Pjesa që krijoi më shumë skepticizëm mes analistëve të ftuar, ishte ajo e ta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.233Z

Çfarë po kurdis stafi i Opinion?

Transmetuar më 14.04.2015 - 20:52 Këtë mëngjes stafi i emisionit Opinion është takuar si çdo ditë për të biseduar dhe vendosur mbi temën e mbrëmjes së sotme. Ata kanë zgjedhur të ulen në një prej kafene

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama