Rezultate te kerkimit per termin: +Plani

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.419Z

Spark: Plani nuk e cënon Kosovën

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Prishtinë, Andy Sparkes, deklaron se plani gjashtëpikësh i Kombeve të Bashkuara nuk e cënon pavarësinë dhe sovranitetin e Kosovës. Në një intervistë për BBC-në, ai thekson se plani përmban disa garanci për komunitetin serb dhe në këtë mënyrë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.099Z

Gati plani rregullues për Tiranën

 ZIRINA LLAMBROMë shumë hapësira të gjelbërta, trafik të reduktuar dhe integrim të zonave informale. Tok me këto ndryshime, do të kemi një kryeqytet policentrik e shumëfunksional. Do të jetë kjo Tirana e së ardhmes. Viti 2020 parashikohet ta zgjerojë kryeqytetin me 1800 hektarë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.371Z

Prezantohet plani rregullues, mungojne ministrat

Prezantohet plani rregullues i qytetit te Fierit. Ky eshte plani i pare i pergatitur nga nje bashki ne vend dhe pas marrjes se miratimit nga ana e KRRTRSH-se, pritet qe te zbatohet ne terren. Dje, bashkia e qytetit myzeqar, ne prani te perfaqesuesve te pushtetit lokal ne Fier dhe grupeve te interesi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:10.590Z

Thaçi: Plani gjashtëpikësh nuk ekziston

Prishtinë -Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi ka deklaruar edhe një herë se plani gjashtë pikësh i miratuar nga Këshilli i Sigurimit nuk ekziston. Sipas Thaçit, plani në fjalë nuk ekziston në asnjë dokument, nuk ekziston në asnjë tryezë, nuk ekziston as në vokabularin e asnjë poli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.907Z

Miratohet plani i luftës antikorrupsion

Tiranë, 8 mars, NOA Eshtë miratuar sot Plani i Veprimit për zbatimin e Strategjisë ndërsektoriale të parandalimit e luftës kundër korrupsionit dhe qeverisjes transparente gjatë 12 muajve të fundit. Nën drejtimin e Ministrit të Shtetit, Genc Pollo, grupi ndërministror i punës për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.607Z

Ndërtuesit: Të publikohet plani rregullues

Drejtori ekzekutiv i shoqatës së ndërtuesve Maksim Muçi deklaroi për mediat se ata kërkojnë nga këshilli Bashkiak që të bëhet publik plani rregullues i Tiranës deri në miratimin e KRRTRSH. Realizimi i një plani Rregullues për Tiranën dhe publikimi do të krijonte kushte mjaft

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:18.277Z

Miratohet Plani Rregullues i Tiranes

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Rregullimit të Territorit u miratua Plani Rregullues i kryeqytetit. Në fjalën e tij, Kryeministri Sali Berisha akuzoi ish-kryetarin e Bashkisë Edi Rama, që sipas Berishës, do të mbahet mend si kreu i

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama