Rezultate te kerkimit per termin: +Porti

Total: 3888
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.503Z

Limaj Porti i Shengjinit do jepet me koncesion

Ministri i Transportit dhe Poste-Telekomunikacionit Fatmir Limaj ka deklaruar se ekspertet nga Prishtina dhe Tirana po shqyrtojne mundesite per konkretizimin e marreveshjes per shfrytezimin e portit te Shengjinit nga pala kosovare. Ne nje interviste per BBC Limaj eshte shprehur se ideja e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:51.781Z

Pas Kalimashit, radhën e ka Porti i Shëngjinit

Në maj të 2006-s, Kryeministri Sali Berisha i kishte premtuar homologut Agim Çeku se Porti i Shëngjinit do t‘i shërbente nevojave dhe interesave ekonomike të Kosovës. Duket se ky premtim po mbahet dhe tre vjet më pas, plani ndodhet drejt finalizimit. Vullneti i palës shqiptare për të pa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.246Z

Porti i Durrësit privatizon ofiçinat

Në datën 5 mars e në vazhdim, mirëmbajtja e elektrovinçave të portit detar të Durrësit, me anë të të cilëve realizojnë 85 për qind të procesit të ngarkim-shkarkimit të mallrave, do të kryhet nga privatët. Sektori i mirëmbajtjes është privatizuar vetëm pak ditë më parë. Në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.818Z

Porti i Kosovës, qeveria ngre grupin ministror

Qeveria shqiptare do të ngrejë një grup ministror, i cili do të bashkërendojë punën me grupin nga Kosova për marrjen në përdorim të portit të Shëngjinit. Kjo, për faktin se do të shihen dhe vendndodhje të tjera, pasi porti mund të ngrihet kudo në bregdet. Këshilltarja e Kryeminist

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:42.555Z

Projekti i ri, si do bëhet Porti i Durrësit

Porti i Durrësit është përzgjedhur nga BE si port pilot në Ballkan për nisjen e projektit PoWER. PoWER është një Projekt Europian i financuar nga Programi INTERREG V B ADRION, i cili ka si qëllim shndërrimin e porteve në nxitës të zhvillimit ekonomik përmes teknologjive të reja. PoWE

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.956Z

Durrës, porti kërkon largimin e peshkarexhave

APD (Autoriteti Portual në Durrës), prej gati 5 vitesh po kërkon me ngulm largimin sa më parë të të gjitha anijeve të peshkimit nga territori i saj, duke arsyetuar se “Jjanë në rrezik fondet e investimeve disa miliona dollarëshe nga donatorët e huaj për modernizimin e tij”. Mentor B

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:50.932Z

Porti i Durrësit- Fillon largimi me tragete pas pushimeve verore

DURRES, 19 Gusht /ATSH- G. Kabashi/. - Që nga e diela paradite në portin e Durrësit kanë mbërritur 9 tragete, ndërsa drejt porteve të Barit dhe Ankonës (Itali) janë nisur 11 tragete me udhëtarë dhe mallra. Në 72 orët e fundit në hyrje dhe dalje të portit më të madh të vendit janë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama