Rezultate te kerkimit per termin: +Porti

Total: 3888
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.818Z

Porti i Kosovës, qeveria ngre grupin ministror

Qeveria shqiptare do të ngrejë një grup ministror, i cili do të bashkërendojë punën me grupin nga Kosova për marrjen në përdorim të portit të Shëngjinit. Kjo, për faktin se do të shihen dhe vendndodhje të tjera, pasi porti mund të ngrihet kudo në bregdet. Këshilltarja e Kryeminist

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:42.555Z

Projekti i ri, si do bëhet Porti i Durrësit

Porti i Durrësit është përzgjedhur nga BE si port pilot në Ballkan për nisjen e projektit PoWER. PoWER është një Projekt Europian i financuar nga Programi INTERREG V B ADRION, i cili ka si qëllim shndërrimin e porteve në nxitës të zhvillimit ekonomik përmes teknologjive të reja. PoWE

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.956Z

Durrës, porti kërkon largimin e peshkarexhave

APD (Autoriteti Portual në Durrës), prej gati 5 vitesh po kërkon me ngulm largimin sa më parë të të gjitha anijeve të peshkimit nga territori i saj, duke arsyetuar se “Jjanë në rrezik fondet e investimeve disa miliona dollarëshe nga donatorët e huaj për modernizimin e tij”. Mentor B

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:50.932Z

Porti i Durrësit- Fillon largimi me tragete pas pushimeve verore

DURRES, 19 Gusht /ATSH- G. Kabashi/. - Që nga e diela paradite në portin e Durrësit kanë mbërritur 9 tragete, ndërsa drejt porteve të Barit dhe Ankonës (Itali) janë nisur 11 tragete me udhëtarë dhe mallra. Në 72 orët e fundit në hyrje dhe dalje të portit më të madh të vendit janë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:20.644Z

Porti i qymyrit mbi barrierën koralore

Australi Miratohet plani për të zgjeruar infrastrukturën detare në dëm të pasurisë natyrore Autoritetet në Australi miratuan një projekt që synon të hedhë mbetjet që do të krijohen nga gërryerja e tabanit të detit në parkun kombëtar të Barrierës së Madhe Koralore si pjesë e nj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:15.797Z

Porti i Durrësit, bum anijesh luksoze

Në periudhën janar tetor të këtij viti në portin e Durrësit janë ankoruar 1547 mjete lundruese të tipeve të ndryshme ose 66 më shumë se e njëjta periudhë e vitit të kaluar. Po në këtë terminal janë ankoruar 891 tragete (78 më pak se sa në vitin e kaluar) me 670 mijë udhëtar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:05.612Z

Porti i Sarandës pa taksa për pastrimin

12/06/2005  Rrezik për portin jugor që të kthehet në pikën më të madhe të importit të mbetjeve të rrezikshme SARANDE – Në vendin tonë nuk paguhen taksa për pastrimin e portit e shumë shpejt kjo situatë pritet që të ndryshojë. Fenomenit të mospagimit të taksës së pas

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama