Rezultate te kerkimit per termin: +Porti

Total: 3888
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:05.612Z

Porti i Sarandës pa taksa për pastrimin

12/06/2005  Rrezik për portin jugor që të kthehet në pikën më të madhe të importit të mbetjeve të rrezikshme SARANDE – Në vendin tonë nuk paguhen taksa për pastrimin e portit e shumë shpejt kjo situatë pritet që të ndryshojë. Fenomenit të mospagimit të taksës së pas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:26.246Z

Të largohen peshkarexhat nga porti

06/10/2009  Autoriteti portal presion të vazhdueshëm flotës. Ing Bunguri: Do të nxirret forcërisht jashtë DURRES- Autoriteti Portual në Durrës ka ushtruar të gjitha presionet ndaj flotës së peshkimit për ta larguar nga vendi ku gjenden peshkatoret dhe anijet e gjuetisë. Nëndr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.399Z

Libi bombardohet porti Misurates

Rebelët libianë njoftuan mbylljen e portit të Misuratës. Mbyllja erdhi, thanë ata, pas hedhjes në zonë të mbi 200 predhave prej besnikëve të kolonel Gedafit. “Mbi 200 raketa të tipi Grad kanë rënë në zon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.397Z

Libi, bombardohet porti Misuratës

Rebelët libianë njoftuan mbylljen e portit të Misuratës. Mbyllja erdhi, thanë ata, pas hedhjes në zonë të mbi 200 predhave prej besnikëve të kolonel Gedafit. “Mbi 200 raketa të tipi Grad kanë rënë në zonë, pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:43.122Z

Porti i Shëngjinit vlerësohet me çmimin Quality Era Award

Zvicër Porti i Shëngjinit është vlerësuar me çmimin e artë për cilësi, menaxhim, lidership dhe planifikim strategjik nga organizata ndërkombëtare për certifikimin e cilësisë BID grup. Çmimi “Quality Era Award” i është dorëzuar në Gjenevë të Zvicrës drejtorit të Por

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.882Z

Porti i Shëngjinit - Porti i integrimeve shqiptare

Racionaliteti ekonomik dhe racionaliteti politik në një kahje të përbashkët për integrime shqiptare, për mirëkuptim ndërshqiptar e prosperitet mbarëkombëtar, përmes dhënies në përdorim të Portit të Shëngjinit, Qeverisë së Kosovës, në funksion të  ekonomisë dhe biznesit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:44.567Z

Bie importi dhe eksporti nga Porti i Durrësit

Gjatë periudhës janar-prill janë përpunuar 56 594 tonë mallra më pak. Ulet dhe numri i udhëtarëve Bie volumi i mallrave të përpunuar në Portin Detar të Durrësit. Megjithëse qeveria ka shtuar përpjekjet për të lehtësuar biznesin e Kosovës për të kryer veprimet në doganën e Durr

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama