Rezultate te kerkimit per termin: +Porti

Total: 3888
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:21.211Z

Porti i ri gati investimi per Saranden

Një projekt me vlerë rreth 4 milion dollarë do të rehabilitojë dhe modernizojë Portin e Sarandës. Marrëveshja që shënon dhe hapjen e punimeve është nënshkruar të mërkurën nga drejtues të ministrisë së Tras

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:42.039Z

Reshjet e shiut, përmbytet porti i Vlorës

Reshjet intensive të shiut gjatë natës kanë krijuar probleme në disa prej rrugëve të qytetit të Vlorës, duke shkaktuar përmbytje. Në portin e Vlorës janë shkaktuar vonesa për shkak të përmbytjeve në një pjesë të kësaj zone. Problematik është aksi lidhës i portit mes Bulevardi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:50.262Z

Porti i multimiliarderëve, ku pushon edhe Fevziu

Para pak ditësh, gazetari Blendi Fevziu postoi disa foto nga Porto Cervo në Itali, ku po kalon pushimet. Por ky vend i mrekullueshëm në Sardenjë është vendi ku grumbullohen multi-miliarderët. Sipas Daily Mail, disa nga njerëzit më të pasur në planet kanë mbërritur me jahtet e tyre, du

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:26.031Z

Kryeministri Berisha pret një delegacion të biznesit të Kosovës  

Kryeministri Berisha priti sot një delegacion të biznesit të Kosovës, të kryesuar nga Agim Shahini, President i Aleancës Kosovare të Bizneseve. Zoti Shahini i përcolli Kryeministrit Berisha kënaqësinë e madhe të të gjithë komunitetit të biznesit kosovar për mundësitë dhe hapësir

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:46.124Z

Trafiku i porteve italiane drejt Shqiperise e Greqise

Efektet e krizës janë ndjerë si kudo edhe në sektorin e transportit detar. Por ndryshe nga portet e tjera italiane, ai i Brindisit ka shkuar në kundërtendencë me krizën. Në gjysmën e parë të këtij viti të dhënat nga autoritet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:19.508Z

Kroçerat, kërkohet rishikim i tarifave portuale

Bie numri i ndalesave në Shqipëri, ministrja kërkon pastrim dhe përmirësim të infrastrukturës Autoriteti Portual Durrës duhet të marrë masa për pritjen e kroçerave me turistë të huaj, pavarësisht se ato nuk sjellin të ardhura të drejtpërdrejta për portin detar më të madh të ven

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.055Z

V E N D I M PËR SHPRONËSIMIN, PËR INTERES PUBLIK, TË PRONARIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME, PRONË PRIVATE, QË PREKET NGA NDËRTIMI I KALATËS SË LIMJONIT, TË PORTIT SARANDË, SH.A.

V E N D I M PëR SHPRONëSIMIN, PëR INTERES PUBLIK, Të PRONARIT Të PASURIVE Të PALUAJTSHME, PRONë PRIVATE, Që PREKET NGA NDëRTIMI I KALATëS Së LIMJONIT, Të PORTIT SARANDë, SH.A. Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të neneve 5, pika 1, 20 e 21, të ligjit nr.8561, dat

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama