Rezultate te kerkimit per termin: +Pos +Partis +Reformiste

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:17.278Z

Komunistët dhe rugovizmi i LDK-së

I. Degradimi i proceseve politike nuk është ndonjë risi në kuadër të rendeve shoqërore ekzistuese. Mirëpo shikuar nga aspekti historik mund të thuhet që në fillim se, sado që janë ngulfatur proceset e tilla, përparimi i shoqë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama