Rezultate te kerkimit per termin: +Privatizimi

Total: 4498
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.900Z

Privatizimi i KESH, perfundon ne gusht

Muajin e ardhshem, qeveria do te hape tenderin nderkombetar per privatizimin e Operatorit te Sistemit te Shperndarjes, pjese e Korporates Elektroenergjetike Shqiptare. Ministri i Ekonomise, Tregtise dhe Energjetikes, Genc Ruli, deklaroi dje, ne Komisionin parlamentar te Ekonomise, se privatizimi i k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:34.051Z

Privatizimi i ldquoAlbpetrolitrdquo

Ministri i Energjitikës, Damian Gjiknrui deklaroi se qeveria mund të rihedhë në privatizim kompaninë “Albpetrol”, por saktësoi se forma e shitjes do të jetë e ndryshme nga ajo që tentoi qeveria e mëparshme. “Nëse do sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.536Z

Bozdo: Privatizimi i OSSH-së, m

Privatizimi i OSSH-së ka qenë një proces model, paçka i vështirë. Zv.ministri i Ekonomisë dhe Energjetikës, Eno Bozdo, tha dje se "privatizimi ka ndodhur në një kohë rekord, afërsisht 2 vjet, ndërsa koha mesatare e privatizimeve të ngjashme është më shumë se 4 vjet". Kuvendi mirato

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.925Z

Kryeministri Berisha: Privatizimi i ARMO-s, privatizimi i qeverisjes me duar të pastra

Sot, Kryeministri Berisha, i cili vizitoi ekspozitën “Biodiversiteti në art”,i pyetur nga mediat lidhur me  privatizimin e ARMO-s, u shpreh se ky privatizim është privatizimi i qeverisjes me duar të pastra, i ndershëm dhe transparent.   “Ky është privatizimi i q

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.525Z

Privatizimi i OSSH-se, sukses rajonal

Privatizimi i Ndermarrjes se Shperndarjes se Energjise (OSSH) nje dite pas miratimi te kontrate se shitjes, eshte konsideruar si privatizimi me i suksesshem ne rajon. Ministria e Ekonomise dhe Energjetikes me ane te zv/ministrit, Eno Bozdo ka vleresuar edhe nje here perparesite e ketij privatizimi.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:56.498Z

Privatizimi i klubeve, mision i vonuar

E gjitha situata dhe veshtiresite vertiten rreth privatizimit te klubit "Tirana" ne rastin korrekt, por diskutimi behet per privatizimin e te gjitha klubeve ne pergjithesi. Refik Halili deklaron se privatizimi i klubeve eshte me mjaft rendesi per te ardhmen e futbollit. Sipas tij, privatizimi duhet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:29.117Z

Harasani: Privatizimi i OSSH-së, jo tranparente

Privatizimi i OSSH-së nuk po bëhet në mënyrë trasparente dhe në përputhje me të gjithë ligjet e shtetit shqiptar. Deputeti socialist Andis Harsani duke folur mbi privatizimin e Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes tha se qeveria ka ulur vlerën dhe po favorizon kompani të caktuara. P

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama