Rezultate te kerkimit per termin: +Programet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:39.225Z

Nxitja e punësimit, miratohen programet e reja

TIRANE-Këshilli i Ministrave miraton një sërë projektvendimesh mbi programet e nxitjes së punësimit, të hartuara për t’i dhënë prioritet maksimal punësimit të qytetarëve. Në një konferencë për shtyp zv.ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Bardhylka Kospiri u shpreh se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:52.624Z

Ç'mendojnë qytetarët për programet e partive politike

Ndonëse fushata zgjedhore në Shqipëri ka filluar me shpejtësi, një numër i konsiderueshëm qytetarësh pohojnë se nuk i njohin programet elektorale të partive. Një pjesë tjetër thotë se për programet kanë dëgjuar shkarazi nga mediat, por ka edhe shumë qytetarë që janë indiferent n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.078Z

Lunaçek, partive: LGBTI të përfshihet në programet politike

Kërkesa Pjesëtarët e komunitetit LGBTI kërkojnë përfshirje në politikën e vendit. Zëvendëspresidentja e Parlamentit Europian, Ulrike Lunaçek, kërkoi që të drejtat e komunitetit LGBTI të përfshihen në programet e partive politike shqiptare. Këtë kërkesë Lunaçek e parashtroi gja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:26.962Z

Pirateria vazhdonkablloret vjedhin programet

Fenomeni i piraterise televizive vazhdon te funksionoje ne Shqiperi. Gjate kesaj fundjave gazetaret e emisionit ‘Fiks Fare’ kane bere nje investigim ne shume qytete te vendit tone dhe kane vezhguar se televizione te ndryshme kabllore vazhdojne serish ne menyre te kundraligjsh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:25.725Z

Miratohen programet e reja të masterit

Të gjithë studentët e interesuar për të ndjekur studimet në ciklin e dytë të studimeve, diplomë e nivelit të dytë ose master i nivelit të parë tashmë i kanë të detajuara kuotat dhe pagesat për secilën degë. Dje, Këshilli i Ministrave ka marrë një sërë vendimesh lidhur me kuot

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.742Z

Tarifat për programet pasuniversitare dhe sistemin part-time

Fakulteti i Histori-Filologjisë     Studentët që ndjekin këto programe do të paguajnë nga 850 lekë të reja për çdo kredit në rast riprovimi     Marsel LELA TIRANë -  Fakulteti i Histori-Filologjisë i Universitetit të Tiranës ka përcaktuar tarifat pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.865Z

Doktoratura, 4 programet ku mund te aplikoni

Ministri i Arsimit zgjedh Universitetin e Durresit, si me te suksesshmin ne arsim Ministri i Arsimit dhe Shkences, Myqerem Tafaj nisi dje ditet e informimit per 4 programe kombetare e nderkombetare te kualifikimit te studenteve e pedagogeve. Keto programe mbeshtesin kualifikimin e shpejte te pedag

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama