Rezultate te kerkimit per termin: +Programet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.141Z

Cilat jane programet televizive qe preferoni me shume

Sondazhi i javes qe u mbyll ne "Koha Jone" online, ishte ai mbi audiencen televizive. Rreth 300 lexues qe moren pjese ne sondazh, iu pergjigjen pyetjes: Cilat jane programet televizive qe preferoni me shume? Nder votuesit, 45 ose 31.47 per qind vecuan edicionet e lajmeve si me te preferuarat ne tele

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:27.186Z

Pasuniversitaret, qeveria miraton programet master

Keshilli i Ministrave ka miratuar dje çeljen e nje sere programesh te reja masteri. Sipas vendimeve te Keshillit te Ministrave, eshte miratuar hapja e programit te studimit te ciklit te trete, master i nivelit te dyte (MND), ne gjuhe shqipe, ne Qendren Nderuniversitare te Studimev

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.077Z

Universitetet renditja per programet perfundon ne qershor

Ne qershor pritet te perfundoje procesi i renditjes se universiteteve ne baze te programeve qe ata ofrojne. Nga sa  bejne me dije perfaqesuesit e MASH ky proces nuk eshte mirepritur nga te gjitha universitetet publike dhe private nje nder te cilet eshte Universiteti i Tiranes. Ata sqarojne se nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:22.548Z

Universitetet, koeficientet për programet e reja

23/07/2010 Këshillat e specialistëve të arsimit për të bërë zgjedhjet e duhura për studimet e larta Para se të përzgjedhin dhjetë degët ku duan të ndjekin studimet e larta, maturantët duhet të vëzhgojnë me kujdes edhe llojin e koeficientit të lëndës me zgjedhje të përcaktuar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.455Z

MASH miraton programet orientuese

Ministria e Arsimit, ka miratuar programet orientuese, per lendet e detyruara dhe ato me zgjedhje, per te gjithe maturantet qe do t'i nenshtrohen procesit te matures shteterore. Cdo i interesuar, mund t'i gjeje ato te publikuara ne faqen zyrtare te Ministrise se Arsimit. Keto programe do t'ju sherbe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.010Z

Matura programet orientuese per 12 lendet me zgjedhje

/ / Shpallen programet orientuese per Matematiken provimin e dyte te detyruar te matures dhe 12 lendet me zgjedhje. Gazeta publikon keto programe per tu ardhur ne ndihme maturanteve. Me ane te tyre ata do te mund te pergatiten me mire per pjeset qe do tu bien ne provim. Sip

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:17.979Z

SHBA, Obama pritet të bëjëndryshime në programet e përgjimit

SHBA - Presidenti amerikan Barack Obama do të mbajë një fjalim gjatë ditës së premte për ndryshimet në programet e përgjimit të Agjensisë Kombëtare të Sigurisë. Qëllimi i Obamas është të rifitojë besimin e publikut lidhur me Inteligjencën Kombëtare.Propozimet e tij vijnë vetëm

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama