Rezultate te kerkimit per termin: +Programet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.232Z

Programet orientuese, 50 per qind e tekstit

Programet orientuese lendore, sivjet do te kene vetem 50 per qind se te gjithe lendes. Ky ndryshim eshte sanksionuar ne rregulloren e re te Matures Shteterore, sipas se cilet ulet ngarkesa e maturanteve. Keshtu, nga 60% per qind te lendes qe permbanin programet lendore vjet, sivjet ato permbajne vet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:42.571Z

Obama mbron programet e përgjimeve

Presidenti amerikan Barack Obama ka mbrojtur programet e qeverisë së tij për mbikëqyrjen e telefonave dhe internetit, duke thënë si po kontrollohen nga afër nga Kongresi dhe gjykatat. Zoti Obama deklaroi se administrata e tij ka vendosur balancën e duhur mes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.305Z

Matura, programet orientuese për gjuhën spanjolle dhe gjermane

Çfarë duhet të mësojnë maturantët për të dyja lëndët me zgjedhje. Zbardhen programet e reja zyrtare të publikuara nga Ministria e Arsimit Jonida Tashi Ministria e Arsimit publikon programet e reja orientuese për dy lëndët më të reja me zgjedhje të Maturës, gjuha spanjolle dhe ajo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.219Z

Biologji dhe Kimi, programet e njejta me vjet

Programet orientuese te Matures Shteterore per lendet e Kimise dhe te Biologjise nuk do te kene asnje ndryshim me programet orientuese te vitit te kaluar. Keshtu, ato do te zene rreth 60 per qind te totalit te mesimeve qe nxenesit kane marre gjate shkolles se mesme. Kesisoj, ata do te pyeten mbi for

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.612Z

Masterat dhe doktoratat, kuotat për programet e reja

 zirina llambroçelen programe të reja doktorature në fakultetet e Universitetit të Tiranës dhe atij Bujqësor. Këshilli i Ministrave miratoi dje edhe mastera të nivelit të parë, Programe DND dhe specializimet afatgjata për Fakultetin e Mjekësisë. U vendosën edhe kuotat e tarifat p�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:00.208Z

Kryeministri kontroll mbi programet e huaja

Në vitin 2009, qeveria kishte miratuar një vendim që krijonte Agjencinë e Auditimit të Programeve të Asistencës, akredituar nga Bashkimi Europian. Gjatë kësaj kohe ishin krijuar vakume ligjore, për funksionimin e agjencisë vihej re

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:53.820Z

Matura 2012, publikohen programet e reja orientuese

Çelet zyrtarisht Matura Shtetërore 2012. Ministria e Arsimit shpalli dje programet orientuese në faqen zyrtare të Agjencisë Kombëtare të Provimeve. Për herë  të parë këtë vit, brezi i maturantëve mbyll shkollën e mesme me kurrikulat e reja, ndaj edhe programet janë hartuar në varë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama