Rezultate te kerkimit per termin: +Programet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.219Z

Biologji dhe Kimi, programet e njejta me vjet

Programet orientuese te Matures Shteterore per lendet e Kimise dhe te Biologjise nuk do te kene asnje ndryshim me programet orientuese te vitit te kaluar. Keshtu, ato do te zene rreth 60 per qind te totalit te mesimeve qe nxenesit kane marre gjate shkolles se mesme. Kesisoj, ata do te pyeten mbi for

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.612Z

Masterat dhe doktoratat, kuotat për programet e reja

 zirina llambroçelen programe të reja doktorature në fakultetet e Universitetit të Tiranës dhe atij Bujqësor. Këshilli i Ministrave miratoi dje edhe mastera të nivelit të parë, Programe DND dhe specializimet afatgjata për Fakultetin e Mjekësisë. U vendosën edhe kuotat e tarifat p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:00.208Z

Kryeministri kontroll mbi programet e huaja

Në vitin 2009, qeveria kishte miratuar një vendim që krijonte Agjencinë e Auditimit të Programeve të Asistencës, akredituar nga Bashkimi Europian. Gjatë kësaj kohe ishin krijuar vakume ligjore, për funksionimin e agjencisë vihej re

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:53.820Z

Matura 2012, publikohen programet e reja orientuese

Çelet zyrtarisht Matura Shtetërore 2012. Ministria e Arsimit shpalli dje programet orientuese në faqen zyrtare të Agjencisë Kombëtare të Provimeve. Për herë  të parë këtë vit, brezi i maturantëve mbyll shkollën e mesme me kurrikulat e reja, ndaj edhe programet janë hartuar në varë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:39.225Z

Nxitja e punësimit, miratohen programet e reja

TIRANE-Këshilli i Ministrave miraton një sërë projektvendimesh mbi programet e nxitjes së punësimit, të hartuara për t’i dhënë prioritet maksimal punësimit të qytetarëve. Në një konferencë për shtyp zv.ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Bardhylka Kospiri u shpreh se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:52.624Z

Ç'mendojnë qytetarët për programet e partive politike

Ndonëse fushata zgjedhore në Shqipëri ka filluar me shpejtësi, një numër i konsiderueshëm qytetarësh pohojnë se nuk i njohin programet elektorale të partive. Një pjesë tjetër thotë se për programet kanë dëgjuar shkarazi nga mediat, por ka edhe shumë qytetarë që janë indiferent n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.078Z

Lunaçek, partive: LGBTI të përfshihet në programet politike

Kërkesa Pjesëtarët e komunitetit LGBTI kërkojnë përfshirje në politikën e vendit. Zëvendëspresidentja e Parlamentit Europian, Ulrike Lunaçek, kërkoi që të drejtat e komunitetit LGBTI të përfshihen në programet e partive politike shqiptare. Këtë kërkesë Lunaçek e parashtroi gja

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama