Rezultate te kerkimit per termin: +Programet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.612Z

Masterat dhe doktoratat, kuotat për programet e reja

 zirina llambroçelen programe të reja doktorature në fakultetet e Universitetit të Tiranës dhe atij Bujqësor. Këshilli i Ministrave miratoi dje edhe mastera të nivelit të parë, Programe DND dhe specializimet afatgjata për Fakultetin e Mjekësisë. U vendosën edhe kuotat e tarifat p�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:00.208Z

Kryeministri kontroll mbi programet e huaja

Në vitin 2009, qeveria kishte miratuar një vendim që krijonte Agjencinë e Auditimit të Programeve të Asistencës, akredituar nga Bashkimi Europian. Gjatë kësaj kohe ishin krijuar vakume ligjore, për funksionimin e agjencisë vihej re

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:53.820Z

Matura 2012, publikohen programet e reja orientuese

Çelet zyrtarisht Matura Shtetërore 2012. Ministria e Arsimit shpalli dje programet orientuese në faqen zyrtare të Agjencisë Kombëtare të Provimeve. Për herë  të parë këtë vit, brezi i maturantëve mbyll shkollën e mesme me kurrikulat e reja, ndaj edhe programet janë hartuar në varë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:39.225Z

Nxitja e punësimit, miratohen programet e reja

TIRANE-Këshilli i Ministrave miraton një sërë projektvendimesh mbi programet e nxitjes së punësimit, të hartuara për t’i dhënë prioritet maksimal punësimit të qytetarëve. Në një konferencë për shtyp zv.ministrja e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë, Bardhylka Kospiri u shpreh se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:52.624Z

Ç'mendojnë qytetarët për programet e partive politike

Ndonëse fushata zgjedhore në Shqipëri ka filluar me shpejtësi, një numër i konsiderueshëm qytetarësh pohojnë se nuk i njohin programet elektorale të partive. Një pjesë tjetër thotë se për programet kanë dëgjuar shkarazi nga mediat, por ka edhe shumë qytetarë që janë indiferent n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.078Z

Lunaçek, partive: LGBTI të përfshihet në programet politike

Kërkesa Pjesëtarët e komunitetit LGBTI kërkojnë përfshirje në politikën e vendit. Zëvendëspresidentja e Parlamentit Europian, Ulrike Lunaçek, kërkoi që të drejtat e komunitetit LGBTI të përfshihen në programet e partive politike shqiptare. Këtë kërkesë Lunaçek e parashtroi gja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:26.962Z

Pirateria vazhdonkablloret vjedhin programet

Fenomeni i piraterise televizive vazhdon te funksionoje ne Shqiperi. Gjate kesaj fundjave gazetaret e emisionit ‘Fiks Fare’ kane bere nje investigim ne shume qytete te vendit tone dhe kane vezhguar se televizione te ndryshme kabllore vazhdojne serish ne menyre te kundraligjsh

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama