Rezultate te kerkimit per termin: +Projektligji

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:12.804Z

Sërish shtyhet projektligji për RTK-në

Gjatë seancës së sotem plenare është hequr nga rendi i ditës pika e tetë që kishte të bënte me transmetuesin publik të Kosovës, pasi që ka qenë kërkesë e Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës. Seanca ka vazhduar punime me miratimin e disa projektligjeve.Deputeti i L

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.677Z

Votohet projektligji për policinë, Nard Ndoka kundër

TIRANE- Komisioni i Ligjeve ka votuar në tërësi Projektligji “për Policinë e Shtetit”. Mësohet se deputeti Nard Ndoka ka votuar kundër këtij projektligji. Projektligji për Policinë e Shetit ka hasur kundërshti e debate në lidhje me dy çështje, siç ishte ajo që lidhej me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.988Z

Rikthehet në Kuvend projektligji për spiunët

14/02/2005  Inisiatorët e draftit shprehen skeptikë për zbatimin e rregullores së Kuvendit Projektligji për ish-bashkëpunëtorët e Shërbimit Sekret Shqiptar, ka gjetur sërish rrugën e diskutimit në parlament. Burimet kanë bërë të ditur se, në mbledhjen e fundit të konferen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.856Z

Projektligji sipas standardeve te BE-se

Projektligji per administraten gjyqesore sipas Ministrit te Drejtesise, Enkelejd Alibeaj eshte sipas standardeve te BE-se dhe jo nje cenim i pavaresise se gjyqesorit. Ky projektligj jep para dhe garanci per administraten e gjyqesorit. Ministri ka bere me dije projektligji, i cili nuk cenon asnje n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.319Z

Projektligji për profesionet e vështira,kush përfiton

Ministria e Punës Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka hartuar një projektligj për trajtimin e veçantë të punonjësve të profesioneve të vështira. Projektligji parashikon mbështetje financiare ,për personat që kanë punuar në profesione të vështira e të rrezikshme. Pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.377Z

Dervishi: Projektligji për administratën, me probleme

Relatori i Partisë Socialiste, Besnik Dervishi, deklaron se projektligji për administratën gjyqësore ka probleme në dhënien e kompetencave. Sipas Dervishit, ky projekt i jep 10 kompetenca ministrit të Drejtësisë dhe asnjë kryetarit të Gjykatës së Lartë. "Projektligji për adminis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:16.368Z

Projektligji i vetëqeverisjes vendore, asnjë risi

DHURATA ÇUPI Procesi i decentralizimit ka fillesat e tij gjatë viteve 1999 dhe 2000. Hapi më i rëndësishëm ishte miratimi dhe zbatimi i ligjit nr. 8652, dt. 31.07. 2000, "Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore", që sanksionon të drejtat dhe kompetencat e njësive të qeveris

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama