Rezultate te kerkimit per termin: +Qendra

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.127Z

Tirana me dy qendra traumatologjike

Kryeqyteti do te kete dy qendra te traumes, nje ne spitalin ushtarak dhe nje tjeter ne qendren spitalore universitare. Ministria e Shendetesise tha se qendra e traumes ne spitalin ushtarak nuk mund te zhvendoset, pasi eshte ne nje pike strategjike, per shkak te aksidenteve qe ndodhin ne autostrade.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:40.609Z

Krijohet Qendra Kombëtare e Biznesit

Krijohet Qendra Kombëtare e Biznesit, një institucion ku bashkohen në një të vetme Qendra Kombëtare e Regjistrimit dhe ajo e Licencimit. Në Fletoren Zyrtare është botuar vendimi “Për miratimin e statutit të qendrës kombëtare të biznesit”. Ky institucion synon lehtësimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:51.005Z

Durres, hapet qendra sociale

Kryetari i bashkise se Durresit, Vangjush Dako ka inauguruar nje qender sociale qe do t'u vije ne ndihme te rinjve. Qendra eshte hapur nga nje bashkepunim mes bashkise se Durresit dhe organizates zhvillimi, informim dhe barazi gjinore.Qendra sociale ditore do te funksionoje per te rinjte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:29.199Z

Qendra e Kamenicës bëhet shëtitore

Kamenicë, 22 gusht - Qendra e qytetit të Kamenicës shkarkohet nga automjetet, duke e kthyer zemrën e qytetit në shëtitore dhe zonë të lirë për qytetarë. Pjesa e qytetit nga rrethrrotullimi te tregu e deri të ura pranë Gjimnazit, aktualisht është zonë e ndaluar për qarkullim automjet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.649Z

Krijohet qendra e dialogut biznes- parlament

Krijohet ne Tirane qendra e dialogut biznes- parlament nje inisiative e deputeteve dhe sipermarresve shqiptare dhe qe mbeshtetet nga deputete dhe zyrtare te Britanise se Madhe ku ka seline qendra nderkombetare e dialogut biznes parlament. Ne ceremonine e prezantimit te qendres ishte i pranishem depu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.877Z

Maqedoni, nesër rivotime në 15 qendra votimi

Të dielën më 29 qershor do të zhvillohen rivotime në 15 qendra votimi në njësinë e parë dhe të gjashtë zgjedhore në Maqedoni. Rivotimet zhvillohen në komunat e Sarajit, Tetovës, Gostivarit, Bërvenicës dhe Zhelinës, ku u regjistruan parregullësi gjatë rivotimit të pare të 15 qer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.233Z

KLD prezantohet qendra e dokumentacionit

Eumlshte prezantuar sot ne kryeqytet qendra e re e dokumentacionit e Keshillit te Larte te Drejtesise. Numri dy i ketij institucioni Kreshnik Spahiu e ka cilesuar projektin ne fjale si jetik per transparencen e gjyqesorit ndaj qytetareve. Projekti eshte shume i rendesishem. Ai ka si qell

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama