Rezultate te kerkimit per termin: +Qendra

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:29.199Z

Qendra e Kamenicës bëhet shëtitore

Kamenicë, 22 gusht - Qendra e qytetit të Kamenicës shkarkohet nga automjetet, duke e kthyer zemrën e qytetit në shëtitore dhe zonë të lirë për qytetarë. Pjesa e qytetit nga rrethrrotullimi te tregu e deri të ura pranë Gjimnazit, aktualisht është zonë e ndaluar për qarkullim automjet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.649Z

Krijohet qendra e dialogut biznes- parlament

Krijohet ne Tirane qendra e dialogut biznes- parlament nje inisiative e deputeteve dhe sipermarresve shqiptare dhe qe mbeshtetet nga deputete dhe zyrtare te Britanise se Madhe ku ka seline qendra nderkombetare e dialogut biznes parlament. Ne ceremonine e prezantimit te qendres ishte i pranishem depu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.877Z

Maqedoni, nesër rivotime në 15 qendra votimi

Të dielën më 29 qershor do të zhvillohen rivotime në 15 qendra votimi në njësinë e parë dhe të gjashtë zgjedhore në Maqedoni. Rivotimet zhvillohen në komunat e Sarajit, Tetovës, Gostivarit, Bërvenicës dhe Zhelinës, ku u regjistruan parregullësi gjatë rivotimit të pare të 15 qer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.233Z

KLD prezantohet qendra e dokumentacionit

Eumlshte prezantuar sot ne kryeqytet qendra e re e dokumentacionit e Keshillit te Larte te Drejtesise. Numri dy i ketij institucioni Kreshnik Spahiu e ka cilesuar projektin ne fjale si jetik per transparencen e gjyqesorit ndaj qytetareve. Projekti eshte shume i rendesishem. Ai ka si qell

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:21.185Z

Përurohet Qendra e paraburgimit

Nga Express më 13 shtator 2011 në ora 19:10 Stacioni i Policisë në Ferizaj të martën është bërë me Qendrën për mbajtje, e cila deri më tani i ka munguar këtij stacioni. Mungesa e kësaj qendre deri tani ka shkaktuar vështirësi për personelin, ngase janë shfrytëzuar qendrat tjer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:42.722Z

Qendra e panaireve, në Fushë-Krujë

Bizneset nuk do të vërtiten nëpër qendra të ndryshme për të ekspozuar mallin dhe shërbimin për klientët ose për partnerët. Qeveria ka menduar krijimin e një qendre të vetme panairesh, ku do të kryhen aktivitete të ndryshme, me kushte më të mira, që favorizojnë biznesin. Qendra ë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.872Z

Krijohet Qendra Informative Studentore Shqiptare

Një grup studentësh shqiptarë që studiojnë jashtë vendit promovojnë krijimin e Qendrës Informative Studentore Shqiptare. Kjo qendër e cila është një OJQ ka për qëllim informimin e studentëve shqiptarë mbi gjithçka që ka lidhje me karrierën, zgjedhjen e universitetit, punësimet,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama