Rezultate te kerkimit per termin: +Qershor

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.877Z

Mirësevjen 11 qershor!

Edmond Tupja Para disa ditësh qe data 1 qershor, pra, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, por ajo kaloi si çdo vit, as më shumë e as më pak: fëmijët tanë u gëzuan, kush më shumë e kush më pak, diku u organizuan, ku më shumë e ku më pak, disa veprimtari të quajtura "evente",

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.020Z

Qershor shtohen depozitat ne valute

Rritja e depozitave në valutë rezultoi më e larta e tetë muajve të fundit. Statistikat tregojnë se kursimet në euro u shtuan në qershor me 6.4 miliardë lekë, nga rreth 2 miliardë lekë, që u rritën ato gjatë muajit maj . 

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:08.776Z

Ulet inflacioni në qershor

09/07/2009  Del prodhimi vendas Dalja në treg e produkteve bujqësore vendase dhe ulja e çmimeve të mallrave të importuara kanë bërë që inflacioni të arrijë në nivelin 2,3 për qind në muajin qershor. Sipas Institutit të Statistikave, krahasuar me muajin qershor të një viti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:44.788Z

OSHEE, në qershor humbjet 28%

Rezultati Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën publike të dhënat e muajit qershor 2015, sipas të cilave konfirmohet stabiliteti i pagesës së faturës së energjisë elektrike, uljes së humbjeve dhe fillimit të investimeve konkrete në sektor. Arkëtimet këtë muaj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.971Z

INSTAT: Inflacioni në qershor, 1.5 %

Indeksi i çmimeve të konsumit në muajin qershor 2014, arriti 116,5 %. Në muajin qershor 2014 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 1,5 %. Një vit më parë ky ndryshim ishte 2,3 %. Krahasuar me muajin qershor 2013, rritja më e madhe e çmimeve vërehet në grupin ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.856Z

INSTAT: Inflacioni në Qershor, 1.5 %

Indeksi i çmimeve të konsumit në muajin qershor 2014, arriti 116,5 %. Në muajin qershor 2014 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 1,5 %. Një vit më parë ky ndryshim ishte 2,3 %. Krahasuar me muajin qershor 2013, rritja më e madhe e çmimeve vërehet në grupin ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:43.410Z

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama