Rezultate te kerkimit per termin: +Qershor

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:44.788Z

OSHEE, në qershor humbjet 28%

Rezultati Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën publike të dhënat e muajit qershor 2015, sipas të cilave konfirmohet stabiliteti i pagesës së faturës së energjisë elektrike, uljes së humbjeve dhe fillimit të investimeve konkrete në sektor. Arkëtimet këtë muaj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.971Z

INSTAT: Inflacioni në qershor, 1.5 %

Indeksi i çmimeve të konsumit në muajin qershor 2014, arriti 116,5 %. Në muajin qershor 2014 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 1,5 %. Një vit më parë ky ndryshim ishte 2,3 %. Krahasuar me muajin qershor 2013, rritja më e madhe e çmimeve vërehet në grupin ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.856Z

INSTAT: Inflacioni në Qershor, 1.5 %

Indeksi i çmimeve të konsumit në muajin qershor 2014, arriti 116,5 %. Në muajin qershor 2014 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 1,5 %. Një vit më parë ky ndryshim ishte 2,3 %. Krahasuar me muajin qershor 2013, rritja më e madhe e çmimeve vërehet në grupin ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:43.410Z
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.210Z

Vendos në qershor

Josip Kuze thotë se në qershor do të vendosë nëse do ta vazhdojë bashkëpunimin me Federatën Shqiptare të Futbollit apo jo. Selektori i kuqezinjve nuk ka menduar asnjëherë që ta drejtojë Kroacinë, derisa nuk ka përjashtuar mundësinë e rikthimit në Dinamo Zagreb. Nga Express më 1

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.303Z

Ne qershor, disa gara per koncesione

Gjate muajit qershor, ministria e Ekonomise, ka parashikuar qe te zhvilloje disa gara te hapura per ndertimin e hidrocentraleve me koncesion ne vend. Keshtu, ndersa ne datat 4 dhe 6 qershor eshte parashikuar hapja e ofertave per blerjen e aksioneve te hidrocentraleve "HEC Bistrica 1 dhe Bistrica 2"

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:57.940Z

Zgjedhjet ne 23 qershor

Presidenti i Republikes Bujar Nishani është takuar për herë të parë me të gjithë krerët e grupeve parlamentare, në nisjen e turit të konsultimeve, për të vendosur datën e zgjedhjeve të përgjithshme. Perme

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama