Rezultate te kerkimit per termin: +Raporti

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.594Z

Raporti i

Shqipëria renditet mes vendeve që për vitin që sapo lamë pas ka shënuar një përmirësim të dukshëm si të lirisë politike ashtu edhe asaj civile. Raporti vjetor i organizatës së mirënjohur ndërkombërtare

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:23.861Z

Raporti me të vërtetën, raporti me rrugën e duhur

  Ilir Levonja Tek ne ka filluar një debat i madh mbi votimin elektronik. Në gazeta. Në studio. Dhe si për shumë probleme të tjera. Ne vdesim të përmendim si pjesë të dijes. Si njohuri dhe sukses, vende të ndryshme nga bota. Amerika është parësorja. Modeli. E ku di unë se çf

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:36.273Z

Pikat ku raporti shmanget

Ardit Rada Raporti i Komisionit Evropian i cili pritej të adresonte problemet qartazi, duket se nuk e bëri një gjë të tillë. Duke fajësuar në përgjithësi klasën politike pa emra dhe iniciale konkrete të partive politike si dhe duke iu shmangur shumë pikave të rëndësishme që sollën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.967Z

Marty: Raporti, jo kundër Kosovës

Komisioneri i KE-së Dick Marty vazhdon të mbrojë raportin e tij që inkriminon shqiptarët. “Raporti im nuk është kundër Kosovës sepse trafiku i organeve është kryer në Shqipëri. Raporti im është për Kosovën&rd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.969Z

Marty Raporti jo kunder Kosoves

Ish-prokurori zviceran Dick Marty vazhdon të mbrojë raportin e tij që inkriminon shqiptarët. “Raporti im nuk është kundër Kosovës sepse trafiku i organeve është kryer në Shqipëri. Raporti im është për Kosov

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:19.659Z

"Raporti provoi suksesin e zgjedhjeve"

Fatjona Mejdini Raporti i OSBE/ODHIR-it ishte konfirmoi se ne zgjedhjet e 28 qershorit nuk ka pasur numerim te parregullt apo manipulim te rezultateve dhe per kete arsye kryetari i PS-se, Edi Rama duhet te heqe dore nga skenaret virtuale, nga dhunimet inegzistente dhe shpifjet. Ky ka qene vleresimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.381Z

BE: Raporti i reformave në Shqipëri

Komisioni Europian publikoi sot raportin vjetor të vlerësimit të ecurisë së Shqipërisë. Raporti njeh përparimet e bëra e thekson ndërkohë se korrupsioni apo dhe lufta kundër krimit të organizuar mbeten probleme serioze për Shqipërinë. Duke iu referuar të paktën tre rasteve të për

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama