Rezultate te kerkimit per termin: +Raporti

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.013Z

Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për mediat, si dacibaot e Zërit të Popullit

DASH irealist dhe i njëanshëm pasqyrën e tij vjetore Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për vitin 2008 përveç faktit që në shumë aspekte ka një lloj ngjashmërie në terma  dhe përmbajtje ku fraza dhe faqe të tëra janë marrë nga raportet e viteve paraardhëse. I vetmi ndrys

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:00.033Z

Raporti, KE: Bojkoti i opozitësështë shqetësues, bashkëpunoni 

Të tjera rreth shkrimit Fyle:Një hap i rëndësishëm në rrugën tuaj drejt BE Ambasadorja e BE i dorëzon raportin Shqipërisë KE: Progres, por borxhi publik mbetet ende i lartë Fyle: Qeveria dhe opozita shqiptare përgjegjësi për arritje të pakthyeshme Drejtësia, vlerësohet bashkëp

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.527Z

Raporti i SHKB për 21 janarin: Policia u urdhërua që të mos përdorte armë në asnjë rrethanë

Share (E PERDITESUAR)- Një raport i Kontrollit të Brendshëm në Ministrinë e Brendshme zbardh faktin se ishte drejtori i Policisë së Tiranës që dha urdhër të ndalohej zjarri i Gardës, pasi ishte drejtues i operacionit, por nuk thotë se kush tha urdhër të qëllo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:02.848Z

Publikohet progres- raporti/ Kërkohen hetime të shpejta për korrupsion, shfryhet opozita për aktin normativ

Komisioni Europian vlerëson zgjedhjet në Shqipëri dhe tranzicionin e qetë të pushtetit. Por kërkohet më shumë për të luftuar korrupsionin, ndërsa theksohet se trafiku i kanabisit mbetet një kërcënim serioz për vendin   Komisioni Europian publikoi progres- raportin për Shqipë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.433Z

Publikiohet Raporti i USAID mbi luftën kundër trafikimit të qenieve njerëzore

>Në një konferencë për shtyp, ku mori pjesë Ambasadori i Shteteve të Bashkuara, Z. John L. Ëithers, II dhe Zëvendës Ministrja e Brendshme, Znj. Iva Zajmi, programi anti-trafik i Ambasadës së Sh.B.A. USAID publikoi të rejat e raportit të tij të katërt vjetor mbi Situatën e përpjekje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:19.486Z

Raporti: Shqipëria, pjesërisht e lirë, e njëjtë me vitin e kaluar

Freedom House Institucioni ndërkombëtar na vlerëson me notën 3, edhe Kosova në një renditje Shqipëria është përcaktuar me të njëjtin nivel lirish në raportin vjetor të organizatës së njohur ndërkombëtare Freedom House, e cila dje ka publikuar raportin e lirive për vitin 2014. Në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:51.637Z

Raporti, KSHH: Problemi i zvarritjeve gjyqësore, shqetësues

TIRANË- Komitetit Shqiptar i Helsinkit shprehu shqetësim për zvarritjen e proceseve gjyqësore në vendin tonë. Në raportin e publikuar sot, lidhur me Situatën e Respektimit të të drejtave të Njeriut në Shqipëri për vitin 2011, Komi

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama