Rezultate te kerkimit per termin: +Regjistrimi

Total: 7905
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.124Z

Pronat, kushte te reja regjistrimi

Te gjithe ata persona, te cilet zoterojne dokumente per nje prone, por nuk kane te percaktuar siperfaqen e saj, tashme mund ta regjistrojne ate. Dje, Keshilli i Ministrave, vendosi qe t'u jape mundesi ketyre individeve te behen pronare te ligjshem te pronave te tyre, duke bere nje kerkese prane ZRPP

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.405Z

Në disa komuna zgjatet regjistrimi

Nga Express më 15 prill 2011 në ora 10:45 (E plotësuar) Komisioni Qendror i Regjistrimit ka vendosur të shtyjë edhe për disa ditë, në Prishtinë dhe disa komuna të tjera, regjistrimin e popullsisë, të ekonomive familjare dhe të banesave. Autoritetet përgjegjëse për regjistrim kan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.383Z

Udhëzimi: Regjistrimi i detyrueshëm

14/12/2004  Ministria e Punëve të Jashtme propozon krijimin e një regjistri të posaçëm për emigrantët, veç regjistrit themeltar të shqiptarëve. Në këtë mënyrë është pretenduar evidentimi i shqiptarëve, që jetojnë dhe punojnë jashtë shtetit. Ndërsa bëhet e ditur se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.744Z

Regjistrimi në Maqedoni në tetor

Nga Express më 23 mars 2011 në ora 15:30 Parlamenti i Maqedonisë miratoi vendimin për shtyrjen e regjistrimit të popullsisë dhe zhvillimin e tij në muajit tetor të këtij viti. Ndryshime dhe plotësimet e Ligjit për regjistrim u miratuan me shumicë votash në seancën e sotme parlament

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:36.478Z

Maqedoni, shtyhet regjistrimi i popullsisë

SHKUP- Regjistrimi i ri i popullsisë në Maqedoni pas dështimit të këtij të fundit do të shtyhet për afat të pacaktuar. Kjo bëhet e ditur nga burime qeveritare, të cilët theksojnë se Qeveria aktuale nuk mendon për mbajtjen e shpejt të regjistrimit të ri të popullsisë, amvisërive d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.762Z

Përfundoi regjistrimi, pa veriun dhe mërgatën

Nga Express më 20 prill 2011 në ora 10:00 Në mesnatë ka përfunduar regjistrimi i popullsisë, banesave dhe ekonomive familjare, ndërsa zyrtarët e Entit të Statistikave të Kosovës, nuk kanë dhënë ende asnjë shifër zyrtare të banorëve të Kosovës. Ndërsa besohet se jashtë regjis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:56.178Z

I ndan regjistrimi

Shumë serbë të Kosovës janë në mëdyshje, por të tjerë kanë ndarë mendjen t’i përgjigjen pozitivisht regjistrimit që nis nesër. Kryeministri Hashim Thaçi dhe kryetari i Komisionit Qendror për Regjistrim, Rifat Blaku, thonë se janë kryer të gjitha përgatitjet për fillimin e k

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama