Rezultate te kerkimit per termin: +Regjistrimi

Total: 7905
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.383Z

Udhëzimi: Regjistrimi i detyrueshëm

14/12/2004  Ministria e Punëve të Jashtme propozon krijimin e një regjistri të posaçëm për emigrantët, veç regjistrit themeltar të shqiptarëve. Në këtë mënyrë është pretenduar evidentimi i shqiptarëve, që jetojnë dhe punojnë jashtë shtetit. Ndërsa bëhet e ditur se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.744Z

Regjistrimi në Maqedoni në tetor

Nga Express më 23 mars 2011 në ora 15:30 Parlamenti i Maqedonisë miratoi vendimin për shtyrjen e regjistrimit të popullsisë dhe zhvillimin e tij në muajit tetor të këtij viti. Ndryshime dhe plotësimet e Ligjit për regjistrim u miratuan me shumicë votash në seancën e sotme parlament

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:36.478Z

Maqedoni, shtyhet regjistrimi i popullsisë

SHKUP- Regjistrimi i ri i popullsisë në Maqedoni pas dështimit të këtij të fundit do të shtyhet për afat të pacaktuar. Kjo bëhet e ditur nga burime qeveritare, të cilët theksojnë se Qeveria aktuale nuk mendon për mbajtjen e shpejt të regjistrimit të ri të popullsisë, amvisërive d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.762Z

Përfundoi regjistrimi, pa veriun dhe mërgatën

Nga Express më 20 prill 2011 në ora 10:00 Në mesnatë ka përfunduar regjistrimi i popullsisë, banesave dhe ekonomive familjare, ndërsa zyrtarët e Entit të Statistikave të Kosovës, nuk kanë dhënë ende asnjë shifër zyrtare të banorëve të Kosovës. Ndërsa besohet se jashtë regjis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:56.178Z

I ndan regjistrimi

Shumë serbë të Kosovës janë në mëdyshje, por të tjerë kanë ndarë mendjen t’i përgjigjen pozitivisht regjistrimit që nis nesër. Kryeministri Hashim Thaçi dhe kryetari i Komisionit Qendror për Regjistrim, Rifat Blaku, thonë se janë kryer të gjitha përgatitjet për fillimin e k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.612Z

Kush ka frike nga regjistrimi

Regjistrimi i popullsise do te na pajise me nje baze te te dhenave qe mbledhen ne menyre vullnetare dhe mbi bazen e deklarimit te atyre qe anketohen. Kosova me te do ta fitoje nje fond te dhenash qe mund te shfrytezohen per planifikime te ndryshme me reale ne kohe dhe hapesire Nga Shkelzen Maliqi Re

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.441Z

Politizohet regjistrimi i popullsisë

Nga Express më 12 janar 2011 në ora 17:06 Zyrtarët në Prishtinë i kanë bërë thirrje autoriteteve të Beogradit që të mos e politizojnë regjistrimin e popullsisë në Kosovë. Ata thonë se ky projekt ka qëllim ekskluzivisht statistikor, ndërsa hedhin poshtë pretendimet serbe për p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama