Rezultate te kerkimit per termin: +Shkarkime

Meta: total 1000 / total_found 1237 / time 0.000 / keyword[0] shkarkime / docs[0] 1237 / hits[0] 1499 /
No Pic available
  • 2010-01-12

Hidrocentralet kanë mbrojtur Shkodrën nga përmbytje më të mëdha

Autori i Lajmit: Denisa KonaPedagog në Fakultetin e Inxhinierisë së Ndërtimit dhe njëherësh inxhinier me përvojë të gjatë në projektimin dhe zbatimin e projekteve të veprave hidro-teknike me vlerë të veçantë për bujqësinë. Dr. Dhimitër Vogli i ka ndjekur me vëmendje ngjarjet e d

No Pic available
  • 2010-01-12

Kryeministri Berisha: Do të ndërmerren të gjitha hapat deri në normalizimin total të zonës së përmbytur

Qeveria garanton edhe njëherë qytetarët se nuk ekziston as edhe një rrezik i vetëm në funksionimin e të gjitha portave apo tuneleve të kaskadës. Gati projekti për ndërhyrjet më energjike në rivendosjen e plotë të funksionimit të të gjithë sistemit të kanalizimeve dhe kullimit në

Garanci të plota për dëmshpërblimin e të dëmtuarve nga përmbytja
  • 2010-01-12

Garanci të plota për dëmshpërblimin e të dëmtuarve nga përmbytja

Kryeministri Sali Berisha inspekton zonat e përmbytura në Shkodër dhe premton se, Qeveria nuk do të lërë përpjekje pa bërë që këto pasoja të kapërcehen me shpejtësi. Situata është në prag të kapërcimit të gjendjes emergjente, ndërkohë që garantohet dëmshpërblimi i plotë pë

Qeveria nuk ka rishikuar rregulloren e vitit ’88 siç përcaktohej në vendim
  • 2010-01-12

Qeveria nuk ka rishikuar rregulloren e vitit ’88 siç përcaktohej në vendim

Korporata Elektroenergjetike Shqiptare mund të jetë ligjërisht përgjegjëse për dëmet që u janë shkaktuar banorëve të zonave të përmbytura të Nënshkodrës, ndërkohë që rregullorja e hidrocentraleve të Drinit duhej të ishte rishikuar, në bazë të një vendimi qeverie të vitit 20

No Pic available
  • 2010-01-10

Lumi Buna i sulet Shkodrës, Drini urtësohet

Prurjet e lumit të Bunës shtojnë përmbytjet në qytetin e Shkodrës Zvogëlimi i shkarkimeve nga hidrocentralet e kaskadës së Drinit ka pakësuar bilancin e dëmeve në qarkun e Shkodrës, por është rritur rreziku nga prurjet e lumit të Bunës, të cilat kanë shtuar sipërfaqet e përmbytu

No Pic available
  • 2010-01-10

HEC i Fierzës, bien prurjet ndalohen shkarkimet

TIRANE- Niveli i ujit në liqenin e Fierzës ka shënuar rënie. Te dhenat nga KESH tregojne se niveli aktual i ujit shenon 291.6 metra, duke rënë me 30 cm nga nata e mbrëmshme ku niveli i ujit shënonte 291. 9 metra. Kuota maksimale e lejuar në lëtë liqen është 296 metra.Vërehet dhe një

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama