Rezultate te kerkimit per termin: +Shkarkimet

Total: 2687
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:23.591Z

Vazhdojne shkarkimet ne Fierze

Koorporata Elektroenergjetike Shqiptare vazhdon shkarkimet e ujit në hidrocentralet e Fierzës, Komanit dhe Vaut të Dejës, të nisura që në orën 17:00 të ditës së shtunë, për shkak të tejmbushjes dhe reshjeve masive të di

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:57.921Z

KESH: Shkarkimet nga 3 HEC-et

TIRANE-Koorporata Elektroenergjitike ka informuar sot se do të vazhdojnë shkarkimet nga liqenet e tre hidrocentraleve mbi lumin Drin. Nga i njëjti burim mësohet se sot paradite Fierza me kapacitet 296 m, ndodhet në nivelin e 293.78 metrave. Prurjet në Fierzë janë 650 m kub/sek, kurse shkarki

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.389Z

Stojku: Shkarkimet do vijojnë

Shkarkimet në kaskadën e Drinit do të vijojnë derisa niveli i ujit në kaskadë të arrijë në 74.5 metër. Në mbledhjen urgjente të sekretariatit teknik të digave, drejtori i KESH, Muharrem Stojku ka deklaruar se prurjet po shkojnë në 1500-1600 m3/sek ndaj është e nevojshme të vijo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.390Z

KESH Kuotatne HEC-e bien prurjet vazhdojne shkarkimet

TIRANE- Korportata Elektroenergjetike Shqiptare KESH ka njoftuar sot te dhenat me te reja nga situata ne hidrocentralet e kaskades mbi lumin Drin ku me ndalimin e reshjeve vihet re ulje e lehte e niveleve te prurjeve dhe shkarkimeve te ujrave. Ne HEC-in e Fierzes niveli i liqenit eshte ne kuoten 291

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.806Z

KESH Rriten prurjet vijojne shkarkimet nga HEC-et

TIRANE- Korportata Elektroenergjetike Shqiptare KESH njofton sot te dhenat e fundit nga situata ne hidrocentralet e kaskades mbi lumin Drin. Nga dita e djeshme sot vihet re nje rritje e prurjeve ne liqenet e HEC-eve ndersa vijojne prej ditesh shkarkimet nga portat si me poshte Ne HEC-in e Fierzes ni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:48.089Z

KESH: Ja shkarkimet sot nga HEC-et

TIRANE-Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare (KESH) njoftoi se nga liqenet e HEC-eve mbi lumin Drin vijojnë shkarkimet, ndërsa prurjet janë rritur këto ditë kur dhe reshjete shiut kanë rinisur. KESH njofton se kuota në Fierzë sot paradite shënon 285.07

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.501Z

Stojku: Shkarkimet ne Fierze, brenda rregullores

Drejtori i Korporates Elektroenergjitike Muharrem Stojku, deklaroi ne emisionin Top Show se eshte bere me e mira e mundeshme per menaxhimin e Kaskades se Drinit dhe se shkarkimet hidrike nga hidrocentralet e kesaj kaskade jane kryer brenda rregullores se punes. “Kemi bere me te mire

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama