Rezultate te kerkimit per termin: +Shkencave

Total: 9622
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:10.599Z

Akademia e Shkencave, Antiekonomike

Nga TemaLetër e hapur Drejtuar: Z. Genc Pollo, Kryetar i Reformimit të Akademisë së Shkencave Z. Teki Biçoku, Kryetar i Asamblesë së RSH Z. Gudar Beqiraj, zv/Kryetar i Akademisë së Shkencave të RSH Anëtarëve të Asamblesë së Akademisë së Shkencave Për dijeni, Zot

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:41.955Z

Akademia e Shkencave, tashmë monument kulture

Godina që mbreti Zog e stiloi si në vitet 1500 dhe që për vite me radhë shërbeu si parlamenti i Shqipërisë Godina historike e Akademisë së Shkencave është shpallur monument kulture i kategorisë I. Duke vlerësuar rëndësinë historike dhe arkitektonike të godinës, si dhe pote

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:09.825Z

Letargjia e Akademisë së Shkencave

Prof. Dr.Agron F. Fico Para disa javësh kam botuar një shkrim për domosdoshmërinë e reformimit të Akademisë së Shkencave, që të realizojë rolin e saj, rolin për të cilin është krijuar. Madje, kam nënvizuar se jemi kombi më i pasur me akademi dhe akademikë, që mund të na i kish

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:44.909Z

Fakulteti i Shkencave, protestë para gjykatës

Studentë dhe pedagogë të Fakultetit të Shkencave kanë protestuar sot para Gjykatës së Lartë, duke kërkuar mbrojtjen e Muzeut të Shkencave me statusin e një objekti të rëndësisë së veçantë. Muzeu, i cili është i rrallë në rajonin tonë, llogarit një shumëllojshmëri speciesh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:31.782Z

AKADEMIA E SHKENCAVE PA GOJË!

Artan Fuga Në Maqedoni vitin në vazhdim u vu në rrezik përdorimi zyrtar dhe institucional i gjuhës shqipe, edhe me përkrahje rrethesh akademike. Kërkuam që Akademia e Shkencave të prononcohej, ta mbronte gjuhën shqipe si pjesë e çështjes kombëtare, por kërkesa ra në vesh të shurdh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.237Z

Akademia e Shkencave reagon ndaj fjalorit të Akademisë së Shkencave të Malit të Zi

“Malësorët janë albanizuar”, manipulim i historisë “Malësorët janë albanizuar” – pohim i shkruar kështu si një e dhënë që u ditka!!! E që, i shtjelluar, do të thotë pa mëdyshje se Malësorët tanë në Mal të Zi, nuk ishin shqiptarë, por janë shqiptar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:58.349Z

40 vjet Akadademia e Shkencave

Në kuadër të 40-vjetorit të krijimit të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, në mjediset e Universitetit të Arteve në Tiranë është mbajtur një konferencë shkencore në të cilën kanë qenë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama