Rezultate te kerkimit per termin: +Shkencave

Total: 9622
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:23.607Z

Shpallet sot kreu i Akademisë së Shkencave

Paraditen e sotme, në ambientet e Akademisë së Shkencave do të zhvillohen zgjedhjet për Kryesinë e ASH-së, ku do të zgjidhet kryetari, zëvendëskryetari, sekretari shkencor dhe kryetarët e seksioneve përkatëse, seksionit të shkencave shoqërore albanologjike dhe seksionit të shkencave

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.038Z

Topi dekreton kreun e Akademisë së Shkencave

Presidenti, Bamir Topi uroi sot Kryetarin e sapozgjedhur të Akademisë së Shkencave, Prof. Gudar Beqiraj, gjatë një ceremonie për dekretimin e tij në këtë detyrë të rëndësishme të zhvilluar në Pallatin e Brigadave. TIRANE- Presidenti i Republikës, Bamir Topi uroi sot Kryetarin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:44.033Z

Akademia e Shkencave në agoni

ARTAN FUGA Po botoj këto teza që analizojnë krizën institucionale dhe funksionale të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, që i kam paraqitur përpara kryetarit të saj dhe këshillit ekzekutiv të Akademisë, zyrtarisht në datë 17 mars 2016, duke kërkuar që të njihen me to të gjit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:44.865Z

Fakulteti i Shkencave, proteste per Muzeun

Studente dhe pedagoge te Fakultetit te Shkencave, kane protestuar dje para Gjykates se Larte duke kerkuar mbrojtjen e Muzeut te Shkencave, me statusin e nje objekti te rendesise se vecante. "Kemi dale ne kete proteste per t'u thene gjyqtareve dhe personave qe zbatojne ligjet, qe ky Muze nuk duhet te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.210Z

Vërshojnë të rinjtë në Akademinë e Shkencave

Autori i Lajmit: red.“Sipas vendimit të Akademisë së Shkencave, ata që të 75-at i "mbyllën" brenda Akademisë së Shkencave, që prej ditës së djeshme do ta gëzojnë titullin akademik jashtë këtij institucioni. Ky është ligji i ri, i miratuar në Parlament, i cili u mor për bazë në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:11.274Z

Akademia përjashton kandidatët e shkencave ekonomiko-sociale

Petrika GROSI Në mënyrë krejt të paqartë, me arsyet që nuk bëhen të ditura, nëse janë teknike, politike apo të ndonjë specifikimi tjetër, Akademia e Shkencave ka përjashtuar në fazën e fundit kandidatët për anëtarë të asociuar të saj, të cilët u përkasin fushave të shkenca

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.012Z

Muzeu i Shkencave, protesta për pronën

 Vendimi për kthimin e truallit të Muzeut të Shkencave të Natyrës te pronarët ka hasur sërish në kundërshti. Zyra e Përmbarimit duhet të ekzekutonte vendimin e gjykatës për të liruar ambientet, por në oborrin e muzeut qytetarë e deputetë të opozitës kanë kundërshtuar këtë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama