Rezultate te kerkimit per termin: +Shtetasit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:46.315Z

Qeveria Shqiptare mesoi me kenaqesi lajmin per fillimin e shperndarjes se kartave te identitetit per shtetasit maqedone ne Maqedoni, ne gjuhet maqedone dhe shqipe. Ajo e pershendet ate si nje hap konk

Qeveria Shqiptare mesoi me kenaqesi lajmin per fillimin e shperndarjes se kartave te identitetit per shtetasit maqedone ne Maqedoni, ne gjuhet maqedone dhe shqipe. Ajo e pershendet ate si nje hap konkret te qeverise maqedone ne procesin e reformave te ndermarra prej saj ne kuader te zbatimit te Mar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.884Z

Izraeli heq vizat për shtetasit e Maqedonisë

Izraeli sot ka hequr vizat për qytetarët e Republikës së Maqedonisë. Këtë vendim të Qeverisë izraelite e ka miratuar komisionit për politikë të brendshme i Knesetit, kuvendit të ashtuquajtur izraelit. Lajmi është bërë i ditur nga zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme në Shkup, V

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.451Z

Shqipëria do të transferojë shtetasit e huaj

Dënimi Shtetasi i huaj që kryen dënimin në Shqipëri, sipas një vendimi të gjykatave vendase, mund të bëjë kërkesë për të vazhduar vuajtjen e dënimit në vendlindje. Burgu është i detyruar të njoftojë të dënuarin që ka të drejtë ta kryejë dënimin në atdhe. Sipas projektlig

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.728Z

Të gjithë shtetasit përfitojnë shërbimet bazë shëndetësore

Të gjithë qytetarët shqiptarë, të siguruar ajo jo, do të përfitojnë nga shteti paketën bazë të shërbimeve shëndetësore, sipas projektligjit "Për shëndetin publik", i hartuar dhe i prezantuar tashmë nga Ministria e Shëndetësisë (MSH), me asistencë të Organizatës Botërore të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:11.307Z

India paralajmëron shtetasit: Mos shkoni në Pakistan

New Delhi - Nju Delhi zyrtarë ka paralajmëruar qytetarët e tij që të mos udhëtojnë drejt Pakistanit. Sipas Reuters, shkak për këtë është konflikti midis dy rivalëve të armatosur me armë bërthamore pas sulmeve të muajit të kaluar në Bombei. "Prandaj qytetarët indianë këshillohen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:22.669Z

Mashtrimi, kërkohet 13 vjet burg për shtetasit

03/02/2009  Morën para, premtuan për viza amerikane SHKODER- Prokuroria ka arritur të japë konkluzionet përfundimtare rreth veprës penale të vjedhjes me anë të mashtrimit të dy të pandehurve Thanas Moçka dhe David Makaj. Ne seancën gjyqësore të radhës u paraqit vetëm i pan

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama