Rezultate te kerkimit per termin: +Shteti

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:57.102Z

Teatër apo grusht shteti?!

Një version të ndryshëm për grushtin e dështuar të shtetit në Turqi jep gazetari i Politiko Ryan Heath, duke iu referuar një burimi turk që bën fjalë për  një operacion të manipuluar nga vetë Erdogan. Ai postoi në Twiter se situata i ngjan ” më shumë një teatri sesa një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.834Z

Shteti privat

Në Ballkan, Europën Lindore, në Azi, në Afrikë dhe në Amerikën Latine ka shumë shtete private. Për dallim nga shteti publik, ku shteti dhe administrata shtetërore është në shërbim të qytetarit, në shtetin privat ndodh e kundërta: qytetarët janë në shërbim të administratës dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.144Z

Shteti i pushtetit

Zevendesimi i deputeteve ministrave kryetarit e kryeministrit te Kosoves eshte gjithsesi i nevojshem por kurrsesi i mjaftueshem. Ndryshimi i sistemit bashke me clirimin nga dominimi i kesaj shtrese prej miqsh te pushtetareve eshte kombinimi fitues per qytetaret e Kosoves sot. Sepse pushteti aktu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.293Z

Shteti ynë legen

Andi Kananaj Shteti ynë legen është temë që vazhdon të na angazhojë sistematikisht. Shteti ynë legen artikulohet në media pikërisht nga ata që e kanë kthyer në një vënie teatrale mesjetare. Teksa krijohet përshtypja naive se drejtësia do të triumfojë në xhiron e 10 ditëve, shfa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:54.669Z

Zoti Topi, ti nuk je shteti, prandaj bëre Grusht Shteti!

13-01-2012 / Redaksionale Shpallja e partisë së re në një emision satirik, në një kanal televiziv pranë opozitës, ishte vetëm forma karikatureske e zbritjes në mejdanin e politikës. Por marria e intervistës qëndronte tek paradoks

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:52.016Z

KRIZAT DHE SHTETI

Nga Lavdosh Ahmetaj Përsa u përket mënyrave të përballimit të krizave permanente, të cilat janë në thelbin e sistemeve të bazuara mbi tregun e lirë, janë ballafaquar dy rryma të kundërta të mendimit ekonomik. Njëra rrymë, që mbron parimin e mekanizmit perfekt të tregut, argumenton

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:07.555Z

Shteti nën dëborë

Share Nga Edi Rama www.edirama.al   Kudo jashtë Shqipërisë ku tërbimi i motit ka sjellë fatkeqësinë e izolimit ndër zona të caktuara dhe ku shteti ka vështirësi në përballimin e situatës, nuk po bën vaki asgjë e ngjashme me atë që ndodh në vendin tonë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama