Rezultate te kerkimit per termin: +Shtetit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.613Z

Shpulla shtetit

Shpullat bustit të Skënderbeut në Kaçanik janë shpulla për shtetin e Kosovës, që çdo ditë po kapet nga grupe ekstremiste fetare që rrezikojnë shoqërinë, shtetin, të ardhmen. Në vend se ti luftojë, shteti po koketon me to Nga Imer Mushkolaj   Asnjë qytetar normal nuk mund t�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:05.309Z

POLICIA E SHTETIT ËSHTË FYTYRA E SHTETIT

ARTAN MULLAJ Kam takuar të huaj që sgjejnë fjalë të shprehin befasimin dhe keqardhjen e thellë për peizazhin e vdekur shqiptar. Vetëm në libra, vizitorët e huaj, kanë ndeshur ndoshta një mungesë të tillë kolektive të vrasjes së ndërgjegjes për masakrimin e natyrës. A shqetësohen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.773Z

Reflektimi i shtetit

SSSAASS Gjon Neçaj -Para dy apo tri ditësh, në rrjetet sociale qarkullonte nje foto e montuar bostanesh, ku shkruante: “Lazarat 2015”. Kjo foto e vogël me domethënie të madhe, mbase askujt nuk i ka bërë përshtypje. Por, unë mendoj se duhet reflektuar ndjeshëm përpara saj, pasi sado

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.985Z

Semantika e shtetit

S’do mend se Kosova e sotme gjendet në një situatë të vështirë, me halle të panumërta e me mundësi të pakta. Në një pozitë të tillë çfarë e kemi, nuk ka sesi të mos shtrohen pyetje e dilema të mëdha, për shtetin tonë, të cilin sapo kemi filluar ta ndërtojmë. Në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.162Z

Nis provimi i shtetit

150 studentët stomatologë të porsadiplomuar janë të parët që do të testohen për provimin e shtetit, i cili zhvillohet për herë të parë në Shqipëri. 75 studentët, të regjistruar më parë pranë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.763Z

Shitja e shtetit

BLENDI KAJSIU Nxjerrja në shitje e disa hidrocentraleve nga qeveria aktuale tregoi se strategjia e privatizimit nuk ka lidhje as me zhvillimin ekonomik shqiptar, as me forcimin e shtetit. Shitja e sektorëve strategjikë dhe fitimprurës si energjetika në vend, që të forcojë ekonominë, do të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:21.856Z

Deshtimet e shtetit

ARTAN LAME - Kam qenë mbështetës i flaktë i dënimit me vdekje. Emocionalisht vazhdoj të jem i tillë. Ndërsa kur mendohem me gjak të ftohtë them jo. Çdo krim që ndodh, sefte duhet parë si dështim i shtetit dhe, vetëm p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama