Rezultate te kerkimit per termin: +Sigurimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:43.747Z

Ligji i Sigurimit te Depozitave

Qeveria ka ndryshuar Ligjin e Sigurimit të Depozitave, duke përfshirë në skemën e sigurimit edhe depozitat e qytetarëve në shoqëritë e kursim kredititi. Një tjetër ndryshim në skemën e sigurimit të depozitave ishte ai

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.991Z

Punëtorët e “Sigurimit”

Në lidhje me hapjen ose jo të dosjeve të sigurimit, personalisht, jam shprehur me një shkrim të veçantë, të botuar edhe nga gazeta juaj e nderuar. Në atë shkrim, në përgjithësi, kam shpjeguar mënyrën se si përgatiteshin dosjet nga Sigurimi dhe jam munduar të shpjegoj se cilat dosje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:15.424Z

Makinat,"çmenden" çmimet e sigurimit

TIRANE - Viti 2013 filloi me fenomenin e zakonshëm tashmë në tregun e liberalizuar të sigurimit të detyrueshëm të automjeteve, ku kompanitë operuese ofrojnë çmime disa herë më të ulta se në fund të vitit të kaluar. Në rast se në nëntor për një siguracion të detyrueshëm duhej t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.813Z

Marreveshja me kompanite e sigurimit

Ministria e Brendshme dhe ajo e Transporteve nënshkruan një marrëveshje me kompanitë e sigurimeve, me qëllim uljen e numrit të automjeteve të pasiguruara dhe rritjen e sigurisë rrugore në vend. "Rendimeti ndër vendet me përqind

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.777Z

Kompanite e sigurimit: Sduam kasa fiskale

Kompanite e sigurimit e gjykojne te pavlefshme vendosjen e kasave fiskale. Gjate takimit te zhvilluar me kreun e Tatimeve, Artur Papajani, Shoqata e Siguruesve te Shqiperise paraqiti disa propozime per lehtesira fiskale. “Perjashtimin e kompanive te sigurimeve nga detyrimi per t&rs

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:18.692Z

Këshilli i Sigurimit, seancë për Kosovën

Nju Jork, 29 gusht, NOA – Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara pritet të mbajë sot seancën e rregullt për Kosovën, ku do të prezantohet raporti më i ri i sekretarit të përgjithshëm për gjendjen në Kosovë. Ban Ki-Mun në raportin e rregullt për Kosovën fton të gjitha pa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.285Z

Shtatëzënat, rripi i sigurimit shpëton jetë foshnjesh

Autori i Lajmit: red.Bebat janë në rrezik më të madh për t u dëmtuar kur nënat e tyre nuk vendosin rripin e sigurimit Një studim tregon se ekziston një mënyrë e thjeshtë për shpëtimin e jetës së foshnjeve të palindura gjatë aksidenteve me makina, mënyrë që shumë gra shtatzëna

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama