Rezultate te kerkimit per termin: +Transportit +Rrugor

Total: 3122
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:40.096Z

Mbaron amnistia për makinat, vetëm 20 mijë mjete i paguan taksat prapambetura

Taksat e pashlyera i kanë mbartur 280 mijë mjete në të gjithë vendin. Pas amnistisë ka vetëm shlyerje të detyrimeve të prapambetura Ervin KOÇI Ka përfunduar dje amnistia fiskale për taksat e prapambetura të automjeteve pas dy ditësh shtyrje nga autoritetet shtetërore, si pasojë e nu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:18.685Z

Vlorë, “stuhi” arrestimesh për korrupsion

Operacioni përfundoi me arrestimin e shtetasve Kleanthi Peçi, me detyrë ish-kryetari i Rajonit Nr. 3 në Bashline Vlorë (deri para 10 ditësh), aktualisht përgjegjës i tatim-taksave në Bashkinë Vlorë, Lirjan Selmanaj, me detyrë Kryetari i Kryqit të Kuq Shqiptar, Gjergji Dhiamandi, me dety

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:18.860Z

Korrupsion me patentat e makinave, pranga 7 zyrtarëve

10/04/2012  Në hetim të lirë dhe 19 mjekë. Falsifikuan dokumentet për emigrantë VLORE- Policia e Vlorës arrestoi dje shtatë persona të akuzuar për korrupsion. Të arrestuarit mësohet se janë implikuar në akte korruptive lidhur me dhënien e patentave për drejtim automjeti. N

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.305Z

"Rrjeta ll”, policia sekuestron 4 automjete të vjedhura

Nga Sektori Kundër Narktokëve dhe Trafiqeve të Paligjshme pranë Drejtorisë së Policisë Qarkut Tiranë, në kuadër të Planit të Operacional i koduar "Rrjeta II", përgjatë kësaj fundjave bënë të mundur se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.283Z

Autostrada detare

Nga Dorian Mersini Transporti detar, prej kohësh është cilësuar si një aktivitet përcaktues i zhvillimit ekonomik dhe social të një vendi. Në ditët e sotme për efekt të globalizimit dhe të transferimit të kapitaleve dhe mallrave, bota gjithnjë e më shumë po merr pamjen e një qend

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:21.866Z

Makinat, shtrëngohennormat e gazrave

TIRANE-Ndryshon normativa e lejuar për lejimin e emisioneve të gazrave të djegies nga automjetet në Shqipëri. Me një udhëzim nga dy ministra: i Transporteve, Olldashi dhe i Mjedisit, Mediu, bëhet e detyrueshme që organet e Drejtorisë së Shërbimeve të Transportit Rrugor, gjatë kryerjes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:21.866Z

Makinat, shtrëngohen normat e gazrave

TIRANE-Ndryshon normativa e lejuar për lejimin e emisioneve të gazrave të djegies nga automjetet në Shqipëri. Me një udhëzim nga dy ministra: i Transporteve, Olldashi dhe i Mjedisit, Mediu, bëhet e detyrueshme që organet e Drejtorisë së Shërbimeve të Transportit Rrugor, gjatë kryerjes

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama