Rezultate te kerkimit per termin: +Transportit +Rrugor

Total: 3122
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.305Z

"Rrjeta ll”, policia sekuestron 4 automjete të vjedhura

Nga Sektori Kundër Narktokëve dhe Trafiqeve të Paligjshme pranë Drejtorisë së Policisë Qarkut Tiranë, në kuadër të Planit të Operacional i koduar "Rrjeta II", përgjatë kësaj fundjave bënë të mundur se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.283Z

Autostrada detare

Nga Dorian Mersini Transporti detar, prej kohësh është cilësuar si një aktivitet përcaktues i zhvillimit ekonomik dhe social të një vendi. Në ditët e sotme për efekt të globalizimit dhe të transferimit të kapitaleve dhe mallrave, bota gjithnjë e më shumë po merr pamjen e një qend

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:21.866Z

Makinat, shtrëngohennormat e gazrave

TIRANE-Ndryshon normativa e lejuar për lejimin e emisioneve të gazrave të djegies nga automjetet në Shqipëri. Me një udhëzim nga dy ministra: i Transporteve, Olldashi dhe i Mjedisit, Mediu, bëhet e detyrueshme që organet e Drejtorisë së Shërbimeve të Transportit Rrugor, gjatë kryerjes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:21.866Z

Makinat, shtrëngohen normat e gazrave

TIRANE-Ndryshon normativa e lejuar për lejimin e emisioneve të gazrave të djegies nga automjetet në Shqipëri. Me një udhëzim nga dy ministra: i Transporteve, Olldashi dhe i Mjedisit, Mediu, bëhet e detyrueshme që organet e Drejtorisë së Shërbimeve të Transportit Rrugor, gjatë kryerjes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:12.608Z

Politikanët që nuk paguajnë taksat, DPSHTRR: Lista e pasaktë. Olldashi, ndjesë publike

Gazeta ShqipDrejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor thotë se lista e paraqitur në faqen zyrtare të saj me emrat e personave që nuk kanë shlyer detyrimet për automjetet është e pasaktë, pasi nuk përmban informacion të rifreskuar. Sipas këtij institucioni, lista i përket prillit t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:34.105Z

Targat e makinave me çipelektronik, patentat me pikë

Të tjera rreth shkrimit VIDEO TIRANE- Të gjitha targat e automjeteve do të pajisen me çip, i cili do të përmbajë informaconin e plotë mbi gjendjen e mjetit dhe drejtuesit.  Janë këto një pjesë e masave rigoroze që do të përfshihen n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:58.292Z

Patentat, Haxhinasto: Qytetarët të raportojnë rastet e korrupsionit

Qytetarët nuk do të përballen më me procedura të tejzgjatura për pajisjen me patenta dhe leje qarkullimi për automjetet që drejtojnë apo posedojnë. Garancia është dhënë nga ministri i Transportit, Edmond Haxhinasto, i cili theksoi

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama