Rezultate te kerkimit per termin: +Transportit +Rrugor

Total: 3122
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:31.783Z

Ministri i Rames pezullon veprimtarinë e Drejtorisë së Transportit Rrugor

TIRANË- Një vendim i pazakontë është marrë sot nga ministri i ri i Transportit Damian Gjiknuri që sapo ka marrë detyrën e tij nga paraardhësi Sokol Dervishi. Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri firmosi sot urdhrin për pezullimin e veprimtarisë së ushtrimit t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.467Z

Disiplinimi i transportit rrugor, nënshkruhet marrëveshja për tahografin dixhital

Transporti rrugor në vendin tonë duhet të përshtatet sipas standardeve që kërkon rrjeti ndërkombëtar rrugor. Ndër elementët e sigurisë dhe standardeve është dhe pajisja me skedën dixhitale për çdo automjet, e cila konfirmon bërjen e kolaudimeve të nevojshme mekanike. Pajisja me kar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.165Z

Ndryshojnë licencat për ushtrimin e veprimtarisë së transportit rrugor

Ministria e Transporteve ndryshon kompetencat e lëshimit të licencave në gjashtë veprimtari të transportit të udhëtarëve dhe mallrave Lëshimi i disa prej licencave apo certifikatave për ushtrimin e veprimtarisë së transportit rrugor të udhëtarëve dhe të mallrave

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.667Z

Ryshfet për patentat, 7 zyrtarë në pranga. Pezullohet kreu i Transportit Rrugor

Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor në Fier Arrestohen dhe tre pronarë autoshkollash. Në Fier u dhanë 50 patenta pa testim. Pezullohet kreu i Transportit Rrugor. Furtunë në Drejtorinë e Shërbimit të Transportit Rrugor në Fier. Dhjetë persona u arrestuan për dhënie patenta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:27.768Z

Projektligji, rishikim gjithë lejeve të transportit rrugor brenda 6 muajsh

Pas miratimit përfundimtar në parlament të ligjit të ri për transportin publik, drejtuesit e mjeteve të transportit rrugor, përfshirë ata të autobusëve e mjeteve të transportit 8+1, do tu duhet që të kërkojnë  rinovimin e liçensave.  Paralmenti është drejt finalizimit të këtij

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:32.181Z

Rama emëron drejtorin e ri të Transportit Rrugor

Arben Isaraj është drejtori i ri i Përgjithshëm në Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor. Ish-zëvendës ministri në Ministrinë e Drejtësisë zëvendëson në këtë detyrë Ylli Spahiun. Emërimi është firmosur nga kryeministri Edi Rama ne daten 29 Shtator 201

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.329Z

Dënohet me kusht ish-drejtori i Transportit Rrugor në Laç për falsifikim dokumentesh

Vendimi Bardhok Gjini lëshoi një vërtetim se i kërkuari nga Italia, Gjergji Tushaj, ishte pajisur me patentë në vitin 1997-1998 I pandehuri - Pranoi faktin penal dhe pretendoi se shkresa nuk rezulton të jetë kryer me dashje apo me qëllim, por si rezultat i ngarkesës në punë dhe rutinës

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama