Rezultate te kerkimit per termin: +Trustin

Meta: total 60 / total_found 60 / time 0.013 / keyword[0] trustin / docs[0] 60 / hits[0] 71 /
Plehrat do mbushin dhe helmojnë 68% të Shqipërisë
  • 2011-09-28

Plehrat do mbushin dhe helmojnë 68% të Shqipërisë

Nga Kledian Lula kledianlula@ymail.com   Në vend të investimeve, të premtuara me ulërima deri shtazarake për zhvillimin ekonomik e turistik të vendit, pushtet-familja mafioze SALI, hapi portat e Shqipërisë për importin e plehrave. Pas 4 vjet pazaresh të pista e kriminale anti-shqiptar

Trusti s'investon në Kosovë
  • 2010-12-28

Trusti s'investon në Kosovë

Mungesa e infrastrukturës ligjore po bën që Trusti Pensional të vazhdojë me investimin e mjeteve në institucionet financiare ndërkombëtare. Trusti deri më tash ka 406 milionë euro të investuara jashtë Kosovës, përderisa në bankat e vendit janë investuar mbi 33 milionë. Nga Albulena

No Pic available
  • 2010-12-02

Gjykata Kushtetuese do te shqyrtoje heqjen e privilegjeve per deputetet

Kerkesa Avokati i Popullit dhe nje grup shoqatash dorezojne padine per te rrezuar ligjin Gjykata Kushtetuese do te vendose nese deputetet e Kuvendit te Kosoves do te gezojne privilegjet bere vetes me nje ligj midis te cilave edhe garantimin e pensionit suplementar. Avokati i Popullit Sami Kurteshi

Korriku i favorshëm për Trustin e Kursimeve Pensionale
  • 2010-08-15

Korriku i favorshëm për Trustin e Kursimeve Pensionale

Prishtinë, 15 gusht - Trusti i Kursimeve Pensionale të Kosovës ka pranuar raportet zyrtare përfundimtare nga menaxhuesit e mjeteve për muajin korrik 2010. Këto raporte tregojnë për një performancë mjaft pozitive të investimeve të Trusti-t për këtë periudhë, me një rritje të vlerës

Ecuri të dobëta në fushën e punësimit në Gjakovë
  • 2010-08-08

Ecuri të dobëta në fushën e punësimit në Gjakovë

Gjakovë, 7 gusht - Në Komunën e Gjakovës janë shënuar ecuri të dobëta në fushën e punësimit gjatë periudhës së shkuar të këtij viti. Sipas zyrtarëve të Qendrës Rajonale për Punësim (QRP) gjatë shtatë muajve të vitit janë punësuar vetëm 181 të papunë. Ndërkohë, të dhë

No Pic available
  • 2010-06-30

Shqetësim për kamatat bankare

Objektivat kryesore të Bankës Qendrore të Kosovës janë sigurimi i stabilitetit në sektorin financiar dhe mbështetja e politikave të përgjithshme ekonomike në vend. Këto i tha guvernatori kosovar, Hashim Rexhepi, në një mbledhje të Komisionit për Ekonomi, Tregti, Industri, Energjetikë

No Pic available
  • 2010-06-22

Kriza e “patundshmërisë” dhe e papjekurisë së Ramës

Njohuritë e Edvin Ramës për ekonominë, krizën apo “boom”-in e saj, në pjesën më të madhe e kanë bazën tek eksperienca e tij si kryebashkiak i Tiranës në dhënien dhe menaxhimin e lejeve të ndërtimit. Kështu që kur flet për “krizë ekonomike” në daljet e tij