Rezultate te kerkimit per termin: +Trustin

Meta: total 60 / total_found 60 / time 0.000 / keyword[0] trustin / docs[0] 60 / hits[0] 71 /
Pa pikë t’marres
  • 2010-06-12

Pa pikë t’marres

Ka prej tyre që u kalon mandati katërvjeçar dhe kurrë nuk e hapin gojën të thonë një fjalë të vetme. Përveç kësaj, ka të tjerë që shpesh i merr edhe gjumi. Megjithëkëtë, kur vjen puna të marrin edhe më shumë beneficione për vete, madje edhe kur të dalin në pension, të gjit

Anti-Trusti i Kosovës
  • 2010-05-04

Anti-Trusti i Kosovës

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë goditur fort drejtuesit e Trustit Pensional. Ata zunë në Raportin vjetor të vitit 2009 të këtij institucioni. Për deputetët, ky raport ishte fyes për ta, qesharak dhe aspak profesional. Si të tillë, ata nuk e miratuan këtë raport. Bile e quajtë

Paratë e Trustit, peng të Ligjit
  • 2010-04-16

Paratë e Trustit, peng të Ligjit

Qeveria dhe Kuvendi i Kosovës, në vazhdimësi kanë kritikuar Trustin e Kursimeve Pensionale të Kosovës, se nuk po i investon mjetet e kontribuuesve në Kosovë. Por, asnjëri prej këtyre institucioneve nuk kanë bërë asgjë për krijimin e kushteve për kthimin e parave në vend. Ligjin q

Kriza prek edhe Kosovën
  • 2010-04-06

Kriza prek edhe Kosovën

Kur kishin filluar alarmet për krizën ekonomike globale, zyrtarë të shumtë në Kosovë patën deklaruar se Kosova është imune dhe se nuk do të preket nga kriza. Por a mund ta prekë një vend edhe ashtu në krize, kriza globale dhe sa e thellë mund të bëhet ajo? Njohësit e fu

Tatim pas tatimi
  • 2010-04-01

Tatim pas tatimi

Kur ka aplikuar për tërheqjen e kontributeve në Trustin e Kursimeve Pensionale të Kosovës, V. H, qytetar nga Prishtina, prej 23 mijë eurove të mbledhura në total, ai ka marrë vetëm 19 mijë. Nga kjo shumë atij i janë marrë 20 për qind e shumës, apo 4 mijë euro në bazë të një udh

No Pic available
  • 2010-02-13

Autostrada e kombit: Bashkim kombëtar, apo bashkim i skandaleve, korrupsionit dhe mjerimit?Nga INEPRA*“Nëse ndonjëherë populli bëhet i pavëmendshëm ndaj punëve publike, unë dhe ti, Kongresi dhe kuvendet, gjykatësit dhe guvernatorët, të gjithë duhet t

Nëse dëshironi të lexoni edicionin online të gazetës në PDF klikoni këtu. Autostrada e kombit: Bashkim kombëtar, apo bashkim i skandaleve, korrupsionit dhe mjerimit?Nga INEPRA*“Nëse ndonjëherë populli bëhet i pavëmendshëm ndaj punëve publike, unë dhe ti, Kongresi dhe

Trusti pensional deponon 10 milionë në NLB
  • 2010-01-26

Trusti pensional deponon 10 milionë në NLB

Trusti i Kursimeve Pensionale ka vendosur që 10 milionë euro t’i deponojë në Bankën NLB, e cila ka ofruar kushtet më të mira në tenderin e hapur. Më herët, edhe 15 milionë euro të kursimeve pensionale ishin deponuar në bankat që veprojnë në Kosovë. Vendimi është marrë nga B