Rezultate te kerkimit per termin: +Universitetin

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.723Z

Zot, shpëtoje universitetin!

08/02/2005  Universiteti i Prishtinës asnjëherë nuk ka qenë në pozitë më të vështirë morale, profesionale dhe të organizimit të brendshëm. Mbase duket “nxirje” e realitetit, por nuk ishte më keq as pas vitit 1981, kur u bë sulmi më i madh frontal kundër këtij instituc

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:39.289Z

Në Universitetin Amerikan të Kosovës

Nuk ndodhë vetëm që të rinjtë nga Kosova të mësyjnë botën e jashtme për të studiuar. Ndodhë edhe e kundërta.Studentë nga 17 vende të ndryshme të botës, studiojnë aktualisht në Universitetin Amerikan në Kosovë. I themeluar në vitin 2003, ky institucion mban mësimin në gjuhën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.851Z

Prokuroria shenjestron Universitetin

Elbasan- Prokuroria shenjestron Universitetin e Elbasanit "Aleksander Xhuvali" per diplomat false. Nese ne rastet e denoncuara deri tani rezulton qe firma e hedhur ne dokument dhe vula te jene origjinale, atehere dekani dhe vartesit e tij per periudhen e leshimit te kartonit rrezikojne burgun. Lajmi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:22.688Z

"Grevistet e diplomave, rrezikojne universitetin"

Studentet e vitit te trete te deges Infermieri ne universitetin e Gjirokastres, te cilet prej tri javesh kane bojkotuar mesimin, rrezikojne te humbasin shkollen e larte. Prej tri javesh studentet e Infermierise se Universitetit "Eqrem Cabej" kane bojkotuar leksionet dhe seminaret, ne shenje solidari

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:53.589Z

Hapen doktoraturat ne Universitetin e Durresit

Cilat jane kriteret qe duhen plotesuar, per te gjithe aplikantet e tjere per studime pasuniversitare Te gjithe studentet qe duan te mbrojne titullin doktor, kane mundesine ta bejne nje gje te tille edhe ne Universitetin e Durresit "Aleksander Moisiu". Ceremonia e celjes se doktoraturave eshte zhvill

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:45.106Z

Gara ne Universitetin e Tiranes

brbrInstitucionet publike te arsimit te larte jane ne diten e fundit te fushues zgjedhore per drejtuesit e rinj Ne Universitetin e Tiranes situata duket me e tensionuar per shkak te kercenimit te kandidatit Mynyr Koni nga Emiliano Shullazi Kandidati Koni ka qene hermetik ndaj medias duke u mjaftuar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.704Z

Zgjedhjet ne Universitetin e Elbasanit

Kandidati për rektor në Universitetin “ Aleksandër Xhuvani” në Elbasan, Liman Varoshi i cili rikandidon i vetëm në këtë post, ka shpalosur platformën e tij rreth ecurisë së këtij institucionin gjatë viteve të ardhshme.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama