Rezultate te kerkimit per termin: +University

Total: 2004
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:52.163Z

The students of the Politecnic University enter today the third day of strike

The 8 students of the Politecnic University of Tirana continue today the third day of hunger strike in the engineering faculty. The students have declared that they will continue their strike until the fulfillment of their demands for the probation exams. The rector Perparim Hoxha declared yeste

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:50.349Z

Tiranë, “University of New York”diplomohen studentët e rinj

TIRANE- Një brez tjetër studentësh ka nxjerrë këtë vit “University of New York” Tirana. Ashtu sikurse edhe gjatë viteve të tjera, studentët kanë “hedhur kapelet” e tyre të studimit për tiu drejtuar tashmë tregut

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:52.502Z

Albanian University: Morëm vlerësim pozitiv nga MAS, pezullim vetëm filiali Berat

TIRANE- Albanian University, i njohur ndryshe si UFO, nëpërmjet një deklarate për shtyp njofton studentët, stafin akademik dhe mbarë opinionin publike ka marrë vlerësim pozitiv nga MAS. Po sipas kësaj deklarate është pezulluar vetë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.354Z

Diplomat, Leeds Metropolitan University dhe “Epoka” marrëveshje

Marrëveshja e bashkëpunimit mes këtyre dy institucioneve është firmosur nga Rektori i Universitetit Epoka Prof. Dr. Hasan Kaplan dhe përfaqësuesi i Leeds Metropolitan University, Z. Robert Teal.Sipas kësaj marrëveshje studentët e vitit të katërt në Universitetin Epoka do të kenë mund

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.145Z

VENDIM PER DHËNIEN E LEJES PËR HAPJEN E SHKOLLËS SË LARTË UNIVERSITARE, JOPUBLIKE, “WISDOM UNIVERSITY”

                                                  

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.431Z

VENDIM PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË TJERA STUDIMI PRANË SHKOLLËS SË LARTË UNIVERSITARE PRIVATE, “WISDOM UNIVERSITY”

V E N D I M PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË TJERA STUDIMI PRANË SHKOLLËS SË LARTË UNIVERSITARE PRIVATE, “WISDOM UNIVERSITY” Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 4, pika 2, 43, 44  e 45,  të ligjit nr.9741, datë 21.5.2007, &

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.432Z

VENDIM PËR HAPJEN E PROGRAMEVE TË REJA TË STUDIMEVE NË SHKOLLËN E LARTË PRIVATE “UFO UNIVERSITY”, TIRANË

V E N D I M PëR HAPJEN E PROGRAMEVE Të REJA Të STUDIMEVE Në SHKOLLëN E LARTë PRIVATE “UFO UNIVERSITY”, TIRANë Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 4, pika 2, 43, 44 e 45, të ligjit nr.9741, datë 21.5.2007, “Për arsimin e lartë në Republikën

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama