Rezultate te kerkimit per termin: +Administrimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.582Z

Modeli i administrimit baza e debatit per Kodin

Diskutimi Keshilli Shqiptar per Marredheniet me Jashte i cili organizoi dje nje tryeze debati per reformen zgjedhore del ne konkluzionin se themelor mbetet debati per modelin e administrimit zgjedhor nese do te vijohet me formule dypartiake shumepartiake apo do te kalohet ne komisionere jopolitike.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:43.309Z

EDUKIMI MJEKËSOR DHE PARIMET E ADMINISTRIMIT

XHELADIN DRAÇINI Përmirësimi i shëndetit të popullit është objektivi kryesor i edukimit universitar mjekësor. Të gjitha sistemet e vlerësimit dhe sigurimit të cilësisë në arsimin e lartë mjekësor kanë si qëllim të promovojnë standardet më të larta shkencore dhe etike, duke futu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.537Z

Rrokaj: Doktoraturat, peng i Këshillit të Administrimit në MASH

Pas miratimit të doktoratës së Historisë, shkolla për doktorantët pritet të fillojë më 15 mars Këshilli i Administrimit në Ministrinë e Arsimit po pengon fillimin e studimeve të doktoraturës në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, duke mbajtur peng doktoratën e Historisë. Një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:39.302Z

Rregullorja e administrimit të riskut, sipas standardeve ndërkombëtare

Pas një rritjeje të ndjeshme të nivelit të kreditimit dhe njëkohësisht edhe të kredive të këqija në sistemim, Banka e Shqipërisë ka miratuar një rregullore të re për administrimin e riskut, që vjen kryesisht nga kreditë në vlera të mëdha të marra nga një individë apo nga grup

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:49.069Z

Avancime ka, stabiliteti financiar sfida kryesore e administrimit të tokës

Nën organizimin e Agjencisë Kadastrale të Kosovës në Prishtinë është mbajtur takimi i rradhës i Komitetit Ndërministror për Administrimin e Tokës që për qëllim kishte diskutimin rreth gjendjes aktuale në fushën e administrimit të tokës, në fushën e pronës dhe pronësisë, kada

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:23.486Z

Mblidhet Këshilli i Administrimit të UT-së

U është hapur rrugë investimeve në Universitetin e Tiranës. Pas debateve të shumta për emrat e anëtareve është konstituar Këshilli i Administrimit i Universitetit të Tiranës. Rektori i UT-së, Dhori Kule, bëri të ditur për "Shqip" emrat e anëtarëve dhe u shpreh se do të bashkëpun

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:21.470Z

KQZ: Shqipëria do ketë 90 zona të administrimit zgjedhor, LSI voton kundër

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka vendosur se në zgjedhjet parlamentare të vitit të ardhshëm do të ketë 90 zona të Administrimit Zgjedhor. Me 6 vota pro KQZ  ka miratuar propozimin e sjellë nga administrata duke shtuar një zonë më shumë krahasuar kjo me zgjedhjet e 2009. Biba: KQZ vendo

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama