Rezultate te kerkimit per termin: +Agjencia +Universitare

Total: 276
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.757Z

Agjencia e Prokurimeve anulon 2 tendera për ilaçet, Dashi llogariti gabim fondet

QSUT kërkoi mbi 250 milionë lekë për anestezinë në Kardiokirurgji dhe medikamentet në Onkologji Tenderat e shumëpërfolur për ilaçet, apo mjetet ndihmëse në pavijonet e  Qendrës Spitalore Universitare Nënë Tereza duket se janë reduktuar kohët e fundit nga Agjencia e Prokurimeve P

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.512Z

Agjencia e Frankofonisë çel aplikimet për bursa për studentët e UT-së

Agjencia Universitare e Frankofonisë (AUF), me qendër në Lion, (Francë) ofron për Universitetin e Tiranës (UT), projekte dhe bursa për studentët. Burime nga UT-ja bëjnë të ditur se Auja, për vitin e ardhshëm 2009-2010, do të ofrojë bursa studimi për studimet master, doktoraturë dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:50.830Z

Reforma universitare lyp kokë

Pas vërejtjeve të publikut, Komisioni i Qeverisë i ngarkuar për projektimin e reformës në sistemin universitar bëri ekzaktësisht atë që nuk duhej të bënte: në vend që ta avanconte projektin e reformimit, pra ta çonte a

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.980Z

V E N D I M PËR SHTYRJEN E AFATIT TË BOTIMIT TË NJOFTIMIT TË FITUESIT DHE TË NJOFTIMIT TË KONTRATËS SË LIDHUR, PËR PROCEDURAT E PROKURIMIT, TË KRYERA NGA MINISTRIA E SHËNDETËSISË DHE QENDRA SPITALORE UNIVERSITARE “NËNË TEREZA”, TIRANË, SI AUTORITETE

V E N D I M  PËR  SHTYRJEN E AFATIT TË BOTIMIT TË NJOFTIMIT TË FITUESIT DHE TË NJOFTIMIT TË KONTRATËS SË LIDHUR, PËR PROCEDURAT E PROKURIMIT, TË KRYERA NGA MINISTRIA E SHËNDETËSISË DHE QENDRA SPITALORE UNIVERSITARE &ldq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.978Z

Mbyllet aplikimi për garën universitare

E diela ishte afati i fundit i plotësimit të formularit A2, ku maturantët përzgjedhin 10 degët që parapëlqejnë për të ndjekur studimet. Të dhënat bëhen të ditura nga Agjencia Kombëtare e Provimeve, e cila thekson gjithashtu se fituesit do të shpallen në javën e parë të shtatorit.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.166Z

QSUT, tani ofron shërbimin e dializes për fëmijë

Shërbimi i dializës për fëmijët pritet të vihet në fuksion këtë muaj në Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza" në Tirane. Marrëveshja u firmos nga Ministrja e Shendetesise Godo dhe Agjencia turke TIKA. TIRANE-  Fëmijët shqiptarë do të mund të marrin shërbimin e d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.920Z

QKUK, dallavere me material higjienik

Agjencia Kundër Korrupsionit, ka kërkuar nga Zyra e Prokurimit të Shërbimit Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK)që ta anulojë tenderin për furnizim me material higjienik, pasi sipas opinioneve që i ka dhënë Agjencia Kundër Korrupsionit, del se gjatë tenderimit, spitali ka favorizuar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama