Rezultate te kerkimit per termin: +Agromjedis

Meta: total 50 / total_found 50 / time 0.000 / keyword[0] agromjedis / docs[0] 50 / hits[0] 61 /
No Pic available
  • 2012-06-29

UBT kerkon 119 pedagoge, kriteret per punesim Luljeta Ndoka

Plot 119 pedagoge do te "rekrutohen" nga Universiteti Bujqesor i Tiranes brenda muajit korrik. Sipas nje njoftimi te ketij universiteti, pedagoget do te jene te ftuar, por ata do t'u nenshtrohen nje sere kriteresh, per ta permbyllur fazen pranimit te tyre, me konkurs. Universiteti bujqesor, me vendn

Universitetet, kuotat e  studentëve për çdo degë
  • 2012-06-29

Universitetet, kuotat e studentëve për çdo degë

Në të 11 universitetet e vendit do të pranohen 27.647 studentë. Qeveria miratoi dje vendimin për ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë për vitin akademik 2012-2013. Sipas MASH, rreth 70% e maturantëve do të mund të ulen në auditorë. Kuotat e pranimeve në studimet Bachelor në

Pikct e fituesit te fundit me formularin A3 ne baze te degeve.
  • 2011-10-30

Pikct e fituesit te fundit me formularin A3 ne baze te degeve.

UNIVERSITETI I TIRANEumlS 4919.70 Histori 001 4917.80 Gjeografi 002 5066.90 Gjuhe - Letersi 003 5192.60 Biologji 005 4462.40 Fizike 008 4983.50 Informatike 009 5023.60 Kimi 010 5063.70 Kimi Ushqimore 011 4855.00 Kimi Industriale 012 4911.60 Inxhinieri Matematike d 013 5073.20 Teknologji

Universitetet, 3419 kuotat bosh sipas fakulteteve
  • 2011-09-22

Universitetet, 3419 kuotat bosh sipas fakulteteve

Janë rreth 3419 kuota të paplotësuara në të 11 universitetet e vendit. Atyre u shtohen edhe 1354 vende, te cilat nuk janë  zgjedhur nga maturantet gjatë plotësimit të formularit A2. Në total, shansi i dytë për të nisur një shkollë të lartë, u jepet 4773 studentëve. Për kuotat e p

Hovi për të mpirë trurin
  • 2011-09-17

Hovi për të mpirë trurin

Jorida Pasku Ora 10.00. Mëngjesi i disa fëmijëve dhe adoleshentëve në një nga rrugët kryesore të ish- Bllokut, te Brigada VIII, ku gjendet Nova Gaming Center, fillon në një ambient që i ngjet një bodrumi më tepër se një salle lojërash. Në dhomën që ndriçohet nga një dritë e dob

No Pic available
  • 2010-10-28

Studimet part-time aplikimi deri ne 6 nentor

/ / Ministria e Arsimit ka derguar ne universitete udhezimin perkates per procedurat e regjistrimit. Sipas udhezimit kandidatet duhet te dorezojne prane sekretarive te fakulteteve dosjen personale me nje sere dokumentesh. Kane te drejte te aplikojne te gjithe ata persona qe

No Pic available
  • 2010-10-26

Pranimet ne part-time nisin regjistrimet

26/10/2010Tarifat e studimit dhe shperndarja e 8170 kuotave te pranimit per te gjitha universitetet publike Data 6 nentor do te jete afati i fundit per dorezimin e dosjes se aplikimit prane sekretarive Shpallen afatet dhe procedurat e aplikimit per ndjekjen e studimeve te larta ne ciklin part-time