Rezultate te kerkimit per termin: +Akreditimit

Total: 1199
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:15.932Z

Institucionet shëndetësore, gati projekti akreditimit

Ministria e Shëndetësisë konfirmon ngritjen e Këshillit të Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore. Ky këshill u miratua nga përfaqësues të elitës mjekësore dhe drejtues të lartë të Ministrisë së Sh&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.805Z

Agjencia e Akreditimit bllokon 21 doktoratura

Tre programe jane propozuar nga Drejtesia dhe 18 nga Mjekesia Plot 21 lloje doktoraturash te propozuara nga Fakulteti i Mjekesise dhe i Drejtesise jane bllokuar ne Agjencine e Akreditimit te Arsimit te Larte, AAAL. Keshtu, mesohet se Fakulteti i Drejtesise ka aplikuar per hapjen e tre programeve te

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.274Z

Diplomat ne bote, pas akreditimit te universiteteve

Diplomat e studenteve shqiptare do te njihen nga vendet e tjera, vetem pasi te jete bere akreditimi i universiteteve. Sipas rregullit te percaktuar te gjitha universitetet shteterore dhe private, duhet t'i nenshtrohen procesit te akreditimit. Ne rast se universitetet nuk e bejne kete, atehere studen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.505Z

Agjencia e Akreditimit, sot zgjidhet kryetari i ri

Anëtarët e rinj të këshillit do të mblidhen gjatë ditës së sotme dhe do të zgjedhin kreun e ri të agjencisë së akreditimit. Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë, e cila mat cilësinë e universiteteve private në vend TIRANE-Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:24.585Z

Ministrja Ekonomi: Procesi i akreditimit, garanci për konsumatorët

Shqipëria është pjesë e tregut të përbashkët rajonal, europian dhe më gjerë, ndaj është shumë e rëndësishme që të dalim në treg me produkte të mira, të çertifikuara dhe të sigurta për konsumatorin, si brenda dhe jashtë vendit.  Në këtë kuadër procesi i Akreditimit mer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:46.466Z

DPA: Kujdes i vazhdueshëm përmirësimin e metodave të akreditimit

Drejtoria e Përgjithshme e Akreditimit (DPA), një institucion i rëndësishëm në vartësi të Ministrisë së Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës (METE), ka patur gjithnjë në qëndër të vëmendjes përmirësimin e vazhdueshëm të metodave dhe procedurave të akreditimit. Burime nga DP

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:55.929Z

Aktakuzë ndaj drejtuesve të Agjencisë së Akreditimit

Prokuroria Speciale e Kosovës po e akuzon kryetaren e Këshillit Kombëtar të Cilësisë në Agjencinë Kosovare të Akreditimit (AKA), Ferdije Zhushi-Etemi dhe ish-drejtorin e kësaj agjencie, Basri Muja për marrje ryshfeti nga pronarë kolegjesh dhe shpërdorim të pozitës zyrtare. Aktakuza q

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama