Rezultate te kerkimit per termin: +Algirdas +Semeta

Total: 5
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.878Z

Emigrantët, nga Greqia në Shqipëri, 514 mln euro

ATHINE- Dyvjeçarin e fundit Greqia u shndërrua nga një vend që tërhiqte remitanca, në vend që dërgon jashtë remitanca dhe pjesa me e madhe e tyre ka qene drejt Shqiperise. Konstatimin e ka bere komisioneri përkatës i KE Algirdas Semeta, në një përgjigje me shkrim ndaj eurodeputetit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:15.436Z

Taksa per transaksionet financiare ne BE

Ministrat e Financave të 11 vendeve të Bashkimit Europian, përfshi Franca dhe Gjermania, i dhanë dritën jeshile taksës së shumëdebatuar mbi transaksionet bankare. Sipas mbështetësve, kjo taksë do të ndihmojë në rritjen e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.717Z

Emigrantët kanë dërguar nga Greqia në Shqipëri, 514 mln Euro

ATHINE - Dy vitet e fundit, nga një vend që tërhiqte remitanca, Greqia u shndërrua në vend që dërgon jashtë remitanca, konstaton komisioneri përkatës i KE Algirdas Semeta, në përgjigjen me shkrim ndaj pyetjes së eurodeputetit grek t&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.722Z

Rriten remitancat nga Greqia ne Shqiperi

Dyvjeçarin e fundit Greqia u shndërrua nga një vend që tërhiqte remitanca, në vend që dërgon jashtë remitanca, konstaton komisioneri përkatës i KE, Algirdas Semeta, në një përgjigje me shkrim ndaj eurodeputetit grek të Demo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.215Z

BE-ja mobilizohet për të taksuar konkretisht bankat

Nga Express më 28 shtator 2011 në ora 21:00 Më në fund, BE-ja mobilizohet për të taksuar konkretisht bankat, një hap ky i rëndësishëm ndaj krizës ekonomike aktuale. KE-ja ka propozuar një taksë për të gjitha transaksionet financiare midis institucioneve europiane, kur të paktën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:02.685Z

Sekreti bankar

Ministrat e financave të Bashkimit Evropian kanë arritur një marrëveshje që do ta bëjë më të vështirë për mospaguesit e taksave të fshehin paratë e tyre. Legjislacioni i ri, i cili ishte bllokuar për vite të tëra nga vende me reputacion si strehë për mospagimin e taksave, u mirat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.218Z

BE-ja mobilizohet per te taksuar konkretisht bankat

Më në fund, BE-ja mobilizohet për të taksuar konkretisht bankat, një hap ky i rëndësishëm ndaj krizës ekonomike aktuale. KE-ja ka propozuar një taksë për të gjitha transaksionet financiare midis institucioneve europiane, kur të p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama