Rezultate te kerkimit per termin: +Altina +Xhoxhaj

Total: 236
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.287Z

Kushtetuesja në kaos, Altina Xhoxhaj se kalon Vettingun, avokatja: Do apelojmë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK ka vendosur shkarkimin nga detyra të Altina Xhoxhaj, anëtare e Gjykatës Kushtetuese çka e fut praktikisht në ngërç Gjykatën Kushtetuese që tashmë mbetet vetëm me 3 anëtarë. Sipas vendimit të KPK i marrë me shumicë votash, Xhoxhaj nuk e justifi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.429Z

Presidenti Topi dekreton emërimin e znj. Altina Xhoxhaj anëtare e Gjykatës Kushtetuese.

D E K R E T PËR EMËRIMIN E ANËTARIT TË GJYKATËS KUSHTETUESE Në mbështetje të neneve 93 dhe 125, pika 1 të Kushtetutës, D E K R E T O J Neni 1 Znj. Altina Xhoxhaj emërohet anëtare e Gjykatës Kushtetuese. Neni 2 Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Nr. i dekretit 6558 Tir

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.077Z

Vettingu ngec tek shifrat, KPK kërkon kohë për gjyqtaren Altina Xhoxhaj

Shtyhet vendimi përfundimtar në lidhje me fatin e gjyqtares së Gjykatës Kushtetuese, Altina Xhoxhaj. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shtyrë në momentin e fundit nxjerrjen e vendimit. Shtyrja është bërë për shkak të kohës që kërkohet në llogaritjen e likuiditetiteve në dekla

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.082Z

Presidenti Topi dekreton emërimin e znj. Altina Xhoxhaj Anëtare e Gjykatës së Lartë.

D E K R E T PËR EMËRIMIN E ANËTARIT TË GJYKATËS SË LARTË Në mbështetje të neneve 93 dhe 136, pika 1, të Kushtetutës, D E K R E T O J Neni 1 Znj. Altina Xhoxhaj emërohet anëtare e Gjykatës së Lartë. Neni 2 Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Nr. i dekretit 5737 Tiranë,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.071Z

Altina Xhoxhaj në sitën e Vettingut, KPK: Gjyqtarja nuk justifikon pasurinë

Vettingu, edhe pse ende në hapat e parë të zbatimit të tij ka prekur më tepër gjyqtarët e Gjykatës Kushtetuese. Pas Fatos Lulos dhe Vitore Tushës e treta në listë nga kjo gjykatë, që i është nënshtruar sot sitës së vettingut është gjyqtarja Altina Xhoxhaj. Në seancë dëgjimore

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:44.401Z

Meta, letër Kushtetueses, Xhoxhaj dhe Kristo janë në konflikt interesi

Kryeparlamentari kërkon që në ankesën e Nishanit për Xhukën të mos jenë  dy anëtarët Thellohet konflikti institucional mes mazhorancës dhe Presidentit. Pas një konflikti, që më tepër prekte Kryeministrin, qeverinë në njërën anë dhe Presidentin në anën tjetër, në këtë betej

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.074Z

Vettingu, avokatja e Xhoxhaj: Shtëpinë 100 m/2 ia dhuroi bashkëjetuesi

Gjyqtarja kushtetuese, Altina Xhoxhaj ka reaguar përmes avokates së saj një ditë pas seancës dëgjimore në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit. Në reagimin e avokates Shehi, thuhet se në mediat është publikuar një informacion i pasaktë përsa i përket raportit të KPK-së për pasurin

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama